Rakić prije meča: ‘Znate zašto se ja borim? Jer sam protiv Jirija napravio dobar show..’

Foto: YouTube/Screenshot

Srpski borac, Aleksandar Rakić (32, 14-4) borit će se uskoro protiv Magomeda Ankalaeva (32, 18-1-1-1) . Sudeći po viđenom, Rakić je u sjajnoj formi, a vjerujemo da će to pokazati i u meču s Rusom. Uoči okršaja dao je intervju za MMA Junkie gdje nam je otkrio puno toga vezanog za sam meč.

– Jako dobro! Osjećam se dobro, dobra je energija i sve ide glatko. Zahvalan sam UFC-u na ovoj prilici, Ankalaev je drugorangirani borac i pričalo se da će se boriti protiv Pereire, ali znate zašto se ipak ja borim s Ankalaevom? Zato što sam napravio dobar show na UFC-u 300 protiv Jirija Prochazke – izjavio je Rakić pa je nastavio.

– Bio sam vrlo spreman kondicijski, ali u utorak prije borbe zadobio sam tešku infekciju u laktu. Bio sam na jakim lijekovima, na antibioticima, a u četvrtak (dan prije vaganja) bio sam na infuziji kod liječnika. U ta tri dana uništio sam si tijelo i onda poslije vaganja kada sam započeo rehidraciju, tijelo mi uopće nije apsorbiralo vitamine niti išta drugo. U tijelu nisam imao energije – rekao je Aleksandar Rakić.

Prošli članak

Ngannou poručio: 'Delija je bio zamjena za meč protiv Ferreire, volio bih se boriti protiv njega!'

Sljedeći članak

Mirko Filipović na posebnom zadatku! Obučava hrvatske policajce, pogledajte trening

Preporučeno
Total
0
PODIJELI