Pravila privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

FIGHT OF NATIONS d.o.o. vlasnik je web-stranice fightroom.hr. Pripremili smo ovu Izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da nam je važna privatnost naših korisnika te kako bismo vas informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web-stranici.

Molimo vas da Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo Vaše osobne podatke.

Na sva Vaša pitanja ili pritužbe u vezi s našom politikom privatnosti ili rukovanjem osobnim podacima rado ćemo odgovoriti. Kontaktirajte nas putem emaila: info@fightroom.hr

Upotreba kolačića

Kako biste saznali kako upotrebljavamo kolačiće, pročitajte našu Politiku o kolačićima.

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na info@fightroom.hr

Također možete zahtijevati informacije o svrsi i načinu obrade podataka. Imate pravo na ispravak osobnih podataka koje posjedujemo ako su oni netočni. Također možete, uz određene iznimke, zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom. Možete tražiti da prestanemo prestanemo Vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga.

Vaša privola

Korištenjem ove web-stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti posljednji je put izmijenjena 13.siječnja 2021.godine. 

POLITIKA O KOLAČIĆIMA

Naša politika o kolačićima objašnjava što su kolačići, kako mi upotrebljavamo kolačiće, kakav izbor imate u vezi s kolačićima i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima. Korištenjem ove web-stranice pristajete na upotrebu kolačića.

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web-stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Poslije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu Vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, obrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Kakve kolačiće upotrebljavamo i zašto?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju. Mi ih upotrebljavamo da omogućimo pristup sadržaju.

Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenome mjestu. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi upotrebljavamo trajne kolačiće kako bismo bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu sukladno Vašim navikama. Ova je informacija anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Kakav izbor imate u vezi s kolačićima?

Isključivanjem kolačića odlučujete da nećete dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku.

Imajte na umu, blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati ovu web-stranicu, no neke njezine mogućnosti možda Vam neće biti dostupne.

Ako želite saznati više o kolačićima, uključujući i informacije o tome kako se kolačići postavljaju te kako možete upravljati njima ili ih isključiti, posjetite web-stranicu www.allaboutcookies.org ili www.youronlinechoices.eu . Ako želite onemogućiti praćenje putem servisa Google Analytics na svim web-mjestima, posjetite web-stranicu http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Izmjene naše politike o kolačićima

Svaku buduću izmjenu svoje politike o kolačićima objavit ćemo na ovoj stranici. Molimo Vas da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama naše politike o kolačićima. Ova politika o kolačićima posljednji je put izmijenjena 13.siječnja .2021. godine i zamjenjuje svaku drugu politiku o kolačićima koja je vrijedila prije tog datuma.

Kontakt

Sva pitanja, komentari i zahtjevi vezani uz ovu politiku o kolačićima dobrodošli su te ih možete uputiti na adresu info@fightroom.hr