Želva pokraden u boksu bez rukavica, ali je sve gospodski primio i javio se na društvenim mrežama

Foto: Instagram

Nakon što je u rujnu u Puli izgubio od Aleksandra Jankovića (29, 15-12-1) jer mu je početkom druge runde puknuo palac na nozi, Bojan ŽelvaKosednar (40, 12-15) vratio se borilačkom sportu i pokazao zašto je legenda. U lošim uvjetima s još lošijim suđenjem odradio je meč u bugarskoj Sofiji u boksu bez rukavica te izgubio čudnom odlukom sudaca od domaćeg borca Georgija Valentinova.

Prva je runda protekla s dosta ‘cimanja’ i ispitivanja snaga, a jedini pravi udarac je 50 sekundi u razmjeni bacio Valentinov, poslao ‘Želvu’ u kolut unatrag te lagani nokdaun, no slovenski se borac vratio. U nastavku je Kosednar odgovarao direktima s zadnje noge i iz kontre na pokušaje Bugara, a 40 sekundi prije kraja runde izbio mu je slovenski borac gumu iz usta.

Dobro je Želva ušao i u treću rundu, kažnjavao promašaje domaćeg borca, a onda se Valentinov žalio da mu nešto ne valja s prstom i stao pa poslao udarcem Bugara u nokdaun, a ovaj ga je srušio s poda kao da se radi o MMA-ju te je ‘Želva’ ostao u šoku. Nastavio je Valentinov s klinčanjem, nije se dao razdvojiti, ponovno dobio upozorenje od suca i to je bilo to.

Kosednar je bio taj koji je napadao u četvrtoj rundi, ali pri svakom ulasku u razmjenu sjedali su udarci na obje strane, a Valentinov je tražio klinč pa opet srušio ‘Želvu’ bez ikakve potrebe i gurao ga prema podlozi. I na početku pete runde ulazi Valentinov u rušenje, slovenski borac pametno pada da izbjegne barem klinč i pokušava sucu objasniti da ovakve stvari nisu u redu. Nastavlja s istim glupostima Valentinov i nakon toga, pokušavao je s klinčem, a onda i srušio ‘Želvu’ pa ga udario na podu te mu je tek sad sudac oduzeo bod. Onda je Bugaru ispadala guma pa je završila runda.

Dok se ‘Želva’ trudio koliko je god mogao, Valentinov je ovaj meč pretvorio u travestiju, a dvorana je zviždala domaćem borcu nakon što je proglašen kao pobjednik, to dovoljno govori. ‘Želva’ je bio ljut nakon poraza, ali je gospodski ispoštovao organizaciju te se nije ni požalio na društvenim mrežama već manirom legende objavio fotografiju iz borilišta i pohvalio se debijem u BKFC-u.

Prošli članak

Strašan okršaj na FNC-u u Sarajevu: Neporaženi Abbasov protiv UFC veterana Ronyja 'Jasona'!

Sljedeći članak

Uroš Medić izgubio od Kirgistanca gušenjem u drugoj rundi

Preporučeno
Total
0
PODIJELI