Strašan okršaj na FNC-u u Sarajevu: Neporaženi Abbasov protiv UFC veterana Ronyja ‘Jasona’!

Foto: FNC

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas do FNC 14 spektakla za kraj godine u Sarajevu, a nakon glavne borbe, organizatori su objavili i prvi meč koji ćemo gledati u Zetri. I to kakav. Gledat ćemo okršaj ‘lava iz Azerbajdžana’ koji se bori i pod izraelskom zastavom Tariela Abbasova (27, 8-0) protiv veterana UFC-a koji je i u kavezu FNC-a pokazao kakva je klasa, Ronyja ‘Jasona’ (39, 17-10-1)!

Tariel je neporaženi borac koji ima niz od osam pobjeda, a posljednji je put slavio u Bugojnu prije pola godine kad je nakon tri minute treće runde rear-naked chokeom završio Peymana Hacieva (31, 9-5). Bit će to njegov povratak na tlo Bosne i Hercegovine, ali i najveći ispit u karijeri koji bi ga mogao lansirati i prema najvećoj svjetskoj organizaciji UFC-u – moguće i prema napadu na pojas u FNC-u.

Foto: FNC

S druge strane mu stoji iskusni borac koji je prošao sve na što Tariel ‘puca’. Ima devet mečeva u UFC-u u kojima je četiri puta slavio, četiri puta izgubio uz jedan no contest, a u Sarajevo stiže nakon dvije pobjede. Uzeo je veliki ‘skalp’ u Fight Nation Championshipu nakon što je u petom mjesecu ove godine u zagrebačkoj Areni nokautirao Filipa Pejića (31, 16-8-2) u prvoj rundi nakon izvrsne kontre. Trebao se boriti za pojas perolake kategorije organizacije protiv Jordana Bartona (30, 8-3-1) u devetom mjesecu u Puli, ali taj je meč odgođen zbog ozljede engleskog borca.

Bit će to meč na tri runde u perolakoj kategoriji, a ulaznice za spektakl, kao i informacije o PPV-u , stižu uskoro.

Prošli članak

Oštar istup Babića: 'Pijetraja ne poštujem ni najmanje! Šest mjeseci se sramotim zbog njega'

Sljedeći članak

Želva pokraden u boksu bez rukavica, ali je sve gospodski primio i javio se na društvenim mrežama

Preporučeno
Total
0
PODIJELI