Oštar istup Babića: ‘Pijetraja ne poštujem ni najmanje! Šest mjeseci se sramotim zbog njega’

Foto: Sport nedjeljom/Screenshot

Nakon što je nedavno emotivnim istupom putem društvenih mreža pozvao Leonarda Pijetraja da ponovno uspostave suradnju, izgleda da je došlo do zaokreta. Alen Babić (32, 11-1) je uputio oštre riječi prema bivšem treneru te je izjavio da želi krenuti sam dalje i da do nove suradnje neće doći.

– Ja sam šest mjeseci trčao za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i preko ljudi pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju meni javiti. Ne poštujem ga više, ni najmanje. Neću više pričati o njemu, ne interesira me. Baš me ne interesira. Sve što napravim dalje, napravit ću sam. Neću napraviti s njim. Namjerno. To mi je i trebalo. Ja sam ovdje i došao jer su mi rekli da ne mogu. Da su mi rekli da mogu, nikad ne bih bio ovdje – započeo je ‘Savage’ u intervjuu za emisiju Sport Nedjeljom pa je nastavio.

– Sad mi je on isto rekao da ne mogu. Moja zadnja poruka njemu je bila u stilu ‘mislite li da sam ja gotov’ i čovjek mi nije odgovorio. Time je sve rekao. On misli da sam ja gotov. Pa hvala. Samo to mi je trebalo. Ta neodgovorena poruka je sve što mi je trebalo. Jedva čekam da se vratim sam – zaključio je.

Podsjetimo, Babić je u posljednjem meču doživio težak poraz od Lukasza Rozanskog u meču za Bridgerweight titulu u prvoj rundi. U tom meču Babić je bio pod palicom Britanca, Anthonyja Wilsona.

Još nije poznato kad bi se Babić mogao vratiti, ali vjerujemo da će to biti u idućoj godini. On je na najnovijoj ljestvici Bridgerweight boksača rangiran kao peti te će biti zanimljivo vidjeti s kime će se boriti.

Prošli članak

Patrik Čelić nije uspio! Izgubio jednoglasnom odlukom sudaca od Moldavca u debiju za ARES

Sljedeći članak

Strašan okršaj na FNC-u u Sarajevu: Neporaženi Abbasov protiv UFC veterana Ronyja 'Jasona'!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI