Patrik Čelić nije uspio! Izgubio jednoglasnom odlukom sudaca od Moldavca u debiju za ARES

Foto: FNC

Protivnik mu je uskočio kao kasna zamjena te je na kraju upravo Mihai Lavraniuc (3-1) hrabro došao do trećeg slavlja u karijeri protiv hrvatskog borca Patrika Čelića (23, 6-2) nakon tri teške runde jednoglasnom odlukom sudaca (29-28 x3) na debiju u francuskom ARES-u.

U prvoj smo rundi gledali dosta grappling izmjena, a Patrik je pokazao koliko je čvrst u parteru i na nogama. Nekoliko je puta pokušao probiti gard protivnika pa ga je srušio pa su se digli, ali je i Talijan to napravio te smo gledali dosta nadmudrivanja na parteru uz Patrikove pokušaje udaraca u stojci. Odradili su ‘zagrijavanje’ u prvoj rundi.

U nastavku je Čelić krenuo s boksačkim kombinacijama, ali naletio je na desnu ruku Moldavca s talijanskom putovnicom i primio par udaraca, ali odgovorio je Čelić dobrim kombinacijama u stojci i prešao u klinč. Pokušao je Lavraniuc low kickovima, ali odgovarao je na to hrvatski borac. Pokušao je nakon toga Moldavac uzeti leđa Čeliću i nedugo nakon toga uspio te udarao Patrika. Onda je Talijan pokušao s čudnom giljotinom, ali imao je 20 sekundi do kraja runde, ali uspio se Patrik izvući te je bio dosta izmučen.

Treću je rundu Patrik otvorio snažnim desnim udarcem, a nakon minute ga je Talijan srušio double legom. Ipak, othrvao se tome nekako Čelić, ali nakon nekog vremena je Moldavac ubacio obje kuke te par puta dobro pogodio. Pokušao je završiti arm-triangle Patrikov protivnik, ali se izvukao Čelić te je znao da mora raditi želi li pobijediti. Imao je minutu te je sve podignuo na noge, ali do kraja runde nije ništa značajno uspio napraviti te su suci na karticama dali pobjedu – protivniku. Pokazao je Patrik snagu i veliku želju, ali nije uspio doći do najbitnijeg – pobjede.

Prošli članak

Patrik Čelić večeras debitira u ARES-u: Otvara priredbu protiv Moldavca koji je uskočio kao zamjena

Sljedeći članak

Oštar istup Babića: 'Pijetraja ne poštujem ni najmanje! Šest mjeseci se sramotim zbog njega'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI