Uroš Medić izgubio od Kirgistanca gušenjem u drugoj rundi

Foto: YouTube/Screenshot

Spremao se za stilski drugačijeg protivnika, a onda je u fightweeku saznao da ga čeka odlični Myktybek Orolbai (25, 12-1-1) iz Kirgistana. Uroš Medić (30, 9-2) hrabro je otvorio meč, ali na kraju izgubio gušenjem u drugoj rundi.

Srpski je borac na početku dobro pogađao zadnjom nogom, a na samom je početku meča odlično pogodio protivnika direktom na što je spojio koljeno, ali je to iskoristio Kirgistanac i srušio ga. Medić je ustajao pa ponovno ‘padao’, a neumorni Orolbai je hrvanjem gradio poziciju i skupljao bodove.

U drugoj rundi je Kirgistanac srušio srpskog borca nakon pola minute i nije mu previše zaprijetio iz full mounta, ali nakon nekog vremena mu je uzeo leđa. Pokušao mu je zavući ruku pod vrat, ali nije uspio iz prve. Nažalost, ipak je uspio iz drugog pokušaja te nije samo gušio Medića, već mu je i okrenuo i pritiskao vrat te je srpski borac tapkao.

Drugi je ovo poraz Uroša u karijeri, a podsjetimo, trebao se boriti protiv Jonnyja Parsonsa (32, 9-3) koji u karijeri nema nijednu pobjedu submissionom.

Prošli članak

Želva pokraden u boksu bez rukavica, ali je sve gospodski primio i javio se na društvenim mrežama

Sljedeći članak

'Face Smasher' pred domaćom publikom: Banović na 'FNC 14' u Sarajevu protiv Nikolića!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI