‘Face Smasher’ pred domaćom publikom: Banović na ‘FNC 14’ u Sarajevu protiv Nikolića!

Foto: FNC

Velika je godina iza Fight Nation Championshipa, a kako bi ju drugačije mogli završiti nego – sa stilom. Svakim danom saznajemo po jedan novi meč za FNC 14 u Sarajevu pa ćemo tako gledati i okršaj u bantam kategoriji (-61 kg). Darko ‘Face Smasher’ Banović (32, 18-9) dočekat će u rodnom gradu srpskog borca Borislava Nikolića (30, 10-2).

Riječ je o dva debitanta u kavezu FNC-a, a iza sebe imaju jako dobar životopis. Banović je nastupio i u kavezu Bellatora, a stiže na krilima pobjede protiv Juniora Assisa (34, 8-6) rear-naked chokeom u prvoj rundi. FNC se treći put vraća u Bosnu i Hercegovinu, a bit će ovo prvi nastup bosanskohercegovačkog borca koji trenira i živi u Austriji pred domaćom publikom.

Nikolić je već trebao nastupiti u FNC-u, ali su se neke stvari izjalovile. No, zato se Borislav sprema za Sarajevo gdje će osjetiti najveći izazov u karijeri nakon što je u Braveu pobijedio protiv Alija Gulieva (7-1). U najboljim je borilačkim godinama baš kao i njegov protivnik te je ovo još jedan vrhunski matchup u režiji najbolje organizacije u ovom dijelu Europe.

Ulaznice uskoro kreću u prodaju, a podsjetimo, priredba je na rasporedu 16. prosinca (dvanaesti mjesec) u sarajevskoj dvorani Zetra.

Prošli članak

Uroš Medić izgubio od Kirgistanca gušenjem u drugoj rundi

Sljedeći članak

Moeil postao novi teškaški prvak Oktagona, fanovi ogorčeni odlukom. Forgač: 'Stošić je slobodan borac'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI