Mavrović u ringu već ovog petka! Suparnik nije Babić, ali je bivši ‘Savageov’ protivnik

Bilo je tu spominjanja nove borbe, povratka u ring, ali nekako kao da se nije vjerovalo da ćemo opet gledati ‘Šaku sa Srednjaka’ u borbi. No, nedugo nakon što je pozvao na meč Alena ‘Savagea’ Babića (30, 8-0), stigla je potvrda kako će se s 52 godine na leđima ipak boriti Željko Mavrović (27-1)!

I to protiv 26 godina mlađeg Gruzijca Ramazija Gogichashvilija (26,14-35-2) koji je boksao protiv Alena Babića 2019. godine i izgubio nokautom u drugoj rundi. Prije deset dana izgubio je od još jednog hrvatskog boksača Agrona Smakićija (31, 17-1), a bio mu je to 12. poraz u nizu.

Željko Mavrović nije nastupao od 1998. godine kad je izgubio od Lennoxa Lewisa u borbi za WBC-ov pojas teške kategorije. Nakon toga se nije vraćao u ring, ali nakon 23 godine gledat ćemo ga ponovno.

– Znam da imam 52 godine, ali unutrašnji osjećaj je isti, identičan kao nekoć. Uzbuđen sam i ta priča me nosi – rekao je Željko za RTL.

Meč će se održati u Klagenturtu, u petak, 10. rujna, a priredbu će predvoditi naš Filip ‘El Animal’ Hrgović (28, 12-0) protiv Crnogorca Marka Radonjića (31, 22-0).

Prošli članak

Rakić opet prozvao Prochazku, ovaj smireno objavio novu fotografiju: 'Ovladajte sobom, svladajte neprijatelja'

Sljedeći članak

[VIDEO] Vaso došao u šlapama na konferenciju, 'Croata' mu poručio: 'Mogu te uspavati od dosade, ali meni će dići ruku!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI