[VIDEO] Vaso došao u šlapama na konferenciju, ‘Croata’ mu poručio: ‘Mogu te uspavati od dosade, ali meni će dići ruku!’

Foto: 24sata/YouTube/Screenshot

U prekrasnom ambijentu vodičkog hotela Imperial izašli su pred kamere akteri superfighta na FNC-ovom ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ polufinalu Vaso ‘Psihopat’ Bakočević (32, 40-21-1) i Francisco ‘Croata’ Barrio (32, 8-2), a pridružili su im se polufinalisti Radovan Vuković i Abraham Salimon Are.

POGLEDAJTE VIDEO S KONFERENCIJE

Uvodnu je riječ imao čelni čovjek Fight Nation Championshipa Dražen Forgač.

– I više sam nego zadovoljan odazivom. Oni koji žele prisustvovati uživo moraju požuriti jer je ostalo svega 40-ak karata – rekao je ‘Forgy’ i otkrio koliko je još ulaznica ostalo u prodaji na sustavu Eventim.

Vaso Bakočević daleko je najpopularniji borac na cardu, a upravo je on inzistirao da borba bude u catchweightu do 75kg te kako neće imati problema sa skidanjem kilograma. A otkrio je i da zna neke protivnikove tajne.

– Ima ozljeda! Lijevo koljeno, rekli su mi to tvoji sparing partneri. Netko je špija, nije bitno tko, ali netko je špija. Nebudeš li me bacio u subotu, ti si pečen! Mi smo na malo ozbiljnijem levelu. Pa u KSW-u si imao 0 takedowna, čak su tebe bacili. Na tebi ima 74 kg smeća! – poručio je temperamentni Crnogorac pa progovorio o modnoj kombinaciji:

– Ovo mi je za po hotelu. Čarape i šlape. Malo sam iskompleksiran kad je netko viši od mene pa obučem one patike da ukradem par centimetara – rekao je Vaso i osvrnuo se na dolazak u tenisicama s debljim džonom na sučeljavanje u Šibeniku.

Foto: 24sata/YouTube/Screenshot

Jedan od upečatljivijih boraca u četvrtfinalu bio je Radovan Vuković iz Crne Gore koji je nakon pobjede protiv Mislava Stanića poručio kako će ‘sve pobiti’. Sad je sve objasnio.

– To što sam rekao da ‘ću ih sve pobit’ je bilo prebrutalno, ali bilo je to u sportskom smislu. Ne želim previše razmišljati o očekivanjima borbe, ali mislim da neće moći graditi karijeru preko mene. Mislim da je Đorđe kompletniji borac od Stanića, ali spremam se za svakoga pa neće biti problem – rekao je popularni ‘Rašo’ pa se malo našao zatečen pitanjem o komentaru nakon posljednje borbe kako će za razliku od svog sunarodnjaka Vase Bakočevića on ‘sve pobiti’:

– Kuhar, a jesi mi došao skuvat. Možemo to preskočit? – rekao je.

Abraham Salimon Are ima težak izazov te će njegova borba biti co-main event, a čeka ga odlični Bugar Rusi Minev. No, Abi nije želio puno otkrivati o meču.

Foto: 24sata/YouTube/Screenshot

– Pokazao sam da sam kompetentan borac i vjerujem da će te me gledati na visokoj razini. Sparing partner mi je bio Croata i puno mi je pomogao. Mama je gledala borbu iako joj je bilo to teško gledati. Nadam se da ću ju usrećit u Zagrebu. Rusi? Ma ne bih komentirao, sve ću pokazati u subotu – rekao je Abraham.

Francisco ‘Croata’ Barrio ovaj je puta bi spremniji na Vasine ‘smicalice’, pa se tako dobro našalio.

– Meni je bitno da piše win protiv Vase. Mogu te uspavati od dosade, ali poslije meni dignu ruku! Ja se borim svojim stilom, možda je dosadan, ali ja imam pobjedu u KSW-u, ali Vaso nema.

Prošli članak

Mavrović u ringu već ovog petka! Suparnik nije Babić, ali je bivši 'Savageov' protivnik

Sljedeći članak

[INTERVJU] Dimitrijević napada tron poluteške kategorije: 'U finalu bih volio meč protiv Žgele, još niste vidjeli ništa'

Preporučeno