Rakić opet prozvao Prochazku, ovaj smireno objavio novu fotografiju: ‘Ovladajte sobom, svladajte neprijatelja’

Foto: Instagram

Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (29, 14-2) i dalje čeka novu borbu. Posljednji je put u kavezu bio u ožujku kad je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Thiaga Santosa (37, 21-9), a više i nije potrebno spominjati koji je meč želio sljedeće.

Bilo je jasno da će Rakić za napad na titulu morati još malo pričekati, a to ‘malo’ bi se moglo pretvoriti u mnogo duže jer stvarno nije poznato tko bi mu mogao biti protivnik. A ‘Rocket’ je nastavio jedino što može u ovom trenutku, a to je – trenirati i svoje razmišljanje dijeliti na društvenim mrežama. Opet je na meti bio Jiri Prochazka (28, 28-3).

– Jesi li potpisao ugovor Samuraju ili si toliko glup da ćeš sjediti i čekati godinu dana što će se dogoditi s Janom i Gloverom? – napisao je ‘Rocket’.

Nakon što je i službeno potvrđena vijest kako je meč za titulu poluteške kategorije između Jana Blachowicza (38, 28-8) koji brani pojas protiv Glovera Teixeire (41, 32-7) pomaknut na 30. listopada, sad je stigla potvrda kako će zamjena na tom meču biti češki ‘Tong Po’ pa je pitanje kako će se sve razviti…

U međuvremenu je Prochazka samo objavio sliku na Instagramu.

– Ovladajte sobom, svladajte neprijatelja – poručio je.

Prošli članak

[VIDEO] Nevjerojatno: Wrzosek tri puta bio u nokdaunu pa strašnim high kickom završio velikog Badra Harija!

Sljedeći članak

Mavrović u ringu već ovog petka! Suparnik nije Babić, ali je bivši 'Savageov' protivnik

Preporučeno