[VIDEO] Nevjerojatno: Wrzosek tri puta bio u nokdaunu pa strašnim high kickom završio velikog Badra Harija!

Tri je puta Badr Hari (36, 105-16-1) rušio Poljaka Arkadiusza Wrzoseka (14-5) u prve dvije runde, odnosno još jedno odbrojavanje za Wrzoseka značilo bi i kraj meča, ali onda je Poljak izvukao hail Mary high kick i pogodio Marokanca iznad čela te završio meč!

Zbog ograničenja prava objavljivanja na internetu video možete pogledati OVDJE.

Jednostavno Badr više nije znao gdje je, noge ga nisu slušale i sve je završilo šokantno! Ušao je u ring godinu dana nakon što se ozlijedio i izgubio u meču protiv teškaškog prvaka Rica Verhoevena (32, 58-10), a posljednju ‘čistu’ pobjedu Hari nosi još iz 2015. godine.

Pitanje je što će nakon ovog biti s Marokancem, teško je povjerovati da ga više nećemo gledati u ringu, ali ovo je bio težak poraz. Bilo kako bilo, svu znamo tko je Badr Hari i ne bi ni najmanje čudilo da nakon svega krene u novi pohod na vrh.

Podsjetimo, na istoj je priredbi nastupao i hrvatski borac Antonio Plazibat (28, 19-4) nokautirao je Tarika Khbabeza (29, 47-7-1) u drugoj rundi i to u stilu! Sjela je desnica u glavu, a Plazo je samo odšetao. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Prošli članak

Roberto Soldić obranio titulu prekidom u trećoj rundi pa izazvao Khalidova na meč, a Mamed je prihvatio izazov!

Sljedeći članak

Rakić opet prozvao Prochazku, ovaj smireno objavio novu fotografiju: 'Ovladajte sobom, svladajte neprijatelja'

Preporučeno
Total
17
PODIJELI