Roberto Soldić obranio titulu prekidom u trećoj rundi pa izazvao Khalidova na meč, a Mamed je prihvatio izazov!

Roberto ‘Robocop’ Soldić (26, 19-3) obranio je titulu velter kategorije tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Čeha Patrika Kincla (32, 24-10-1) i odmah na meč izazvao Mameda Khalidova (41, 35-7-2) koji je na kraju ušao i kavez i rekao da se spreman boriti!

U prvoj smo rundi tri minute gledali odmjeravanje snaga gdje je ‘Robocop’ pokušavao pronaći prostor za napad, dok se Čeh branio, a nakon tri minute uspio je Soldić pogoditi direkt, malo uzdrmati protivnika i doći u dominantnu poziciju u parteru. No, uspio je Kincl ‘preživjeti’ prvu rundu.

Hrabro je Patrik krenuo u drugu rundu u kojoj je došao do rušenja, ali nije se uspio postaviti u dominantnu poziciju, već mu je Roberto držao glavu. Pokušao je i s giljotinom, ali nije uspio. Držao je Čeh kontrolu i vrlo vjerojatno uzeo ovu rundu kod sudaca.

Razljutilo je to hrvatskog borca koji je uraganski krenuo u treću rundu i ‘označio’ protivnika nakon dvadesetak sekundi te zauzeo dominantnu poziciju u parteru. Kažnjavao je Soldić protivnika koji se pokušavao izvući, ali odustao je u trećoj minuti druge runde te je Soldić slavio nakon prekida suca.

Preskočio je Soldić ogradu i otišao do Mameda Khalidova s kojim je porazgovarao o nečemu, nadamo se možda o njihovoj borbi koju publika dugo očekuje.

– Mnogi mladi borci počeli su se boriti zbog njega, a ja ga respektiram. Rekao sam mu da se idemo boriti, zaraditi novac za obitelj pa odraditi revanš za još novaca – rekao je Soldić nakon pobjede, Mamed je nakon toga došao u kavez:

– On ima odličan stil i vrhunski je borac, spreman sam se boriti protiv njega bilo kad. Nadam se da ćemo se boriti što prije – završio je tu priču Khalidov.

Prošli članak

Darko Stošić nakon tri teške runde slavio podijeljenom odlukom sudaca!

Sljedeći članak

[VIDEO] Nevjerojatno: Wrzosek tri puta bio u nokdaunu pa strašnim high kickom završio velikog Badra Harija!

Preporučeno
Total
8
PODIJELI