Darko Stošić nakon tri teške runde slavio podijeljenom odlukom sudaca!

Darko Stošić (29, 16-4) izgubio je prvu rundu, ali onda odlično radio sljedeće dvije i slavio podijeljenom odlukom sudaca protiv Michala Andryszaka (29, 22-10-1)! Bio je to težak meč, ali Darko je sad napravio krucijalni korak prema napadu na titulu koju drži Phil de Fries (35, 20-6-1)!

Pokušao je Poljak kontrolirati Darka na distanci, ali nakon tri minute ga je uspio dobiti na žicu i srušiti u parter gdje ga je Stošić uspio dobro neutralizirati. Uzeo je Andryszak prvu rundu, ali valja istaknuti da se Darko odlično obranio u parteru.

Bolje je drugu rundu otvorio Darko počeo tjerati Poljaka unatrag, ali pokušavao je Andryszak high kickovima , A onda je nakon minute i pol Stošić ispalio kombinaciju u tijelo Poljaka. Osjetio je to borac iz crvenog kuta i više nije bio tako agresivan. Minutu prije kraja prošao je još jedan direkt u bradu, ali otišla je kraju i druga runda.

Nekako je dojam bio kako će odlučivati treća runda, a Darko je krenuo prema naprijed. Pogodio je dobar kroše nakon dvije minute, ali nije to uzdrmalo Poljaka. Dobro je srpski borac radio rukama, ali nije uspio završiti Andryszaka te je sve otišlo do odluke sudaca.

A suci su nakon dugog vijećanja odlučili kako je podijeljenom odlukom sudaca slavio Darko Stošić!

Prošli članak

Jakub Wiklacz 'ugušio' Antuna Račića u prvoj rundi!

Sljedeći članak

Roberto Soldić obranio titulu prekidom u trećoj rundi pa izazvao Khalidova na meč, a Mamed je prihvatio izazov!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI