[VIDEO] Vaso Bakočević žestoko ‘opleo’ po Hrgoviću: ‘Zašto čačkaš osinjak? Nemoj da se moramo tući’

Foto: Instagram/YouTube/Screenshot

Filip Hrgović, El Animal, znači Filip životinja Hrgović, samo brate nisi nam rekao koja si životinja. Ne ličiš mi na tigra ili lava, prije bi rekao da ličiš na majmuna sa spojenim obrvama, započeo je na svom novom YouTube kanalu najpopularniji regionalni borac Vaso Bakočević (32, 40-22-1) u obraćanju najboljem hrvatskom boksaču teškašu Filipu Hrgoviću (29, 14-0).

Najbolji hrvatski teškaš navodno nije htio gostovati u ‘Podcast Inkubatoru’ jer je tamo gostovao upravo Vaso, a bocnulo je to Crnogorca.

– Samo da se ogradim, ja nisam čuo da si ti nešto javno rekao protiv mene, ovo je sve Petrakovo (op.a voditelja Marka Petraka) maslo. Rekao je da su te zvali da gostuješ u ‘Podcast Inkubatoru’, a ti si rekao da nećeš jer tamo gostuje Vaso. Uzeo si brate štap i čačkaš osinjak, šta će ti to? Ti znaš da sam ja sotona, umjesto da si dobar sa mnom, ti ćeš napraviti kaos – rekao je Vaso pa nastavio:

– Malo sam istraživao o tebi, ozbiljan rezime, nema što. Metar 98, 14 mečeva – 14 pobjeda, nisi ti za zajebanciju. Vidi, nemoj misliti da ako se sretnemo i ako se nešto ‘izbečiš’ da se nećemo ponabadati. Nisam ti ja boksač, ja se bavim malo ozbiljnijim stvarima, to je boks golim šakama. Ja se nabadam kao u spartansko doba. Ako se gdje sretnemo, što se mene tiče možeš mi priči, možemo normalno pričati, ali i ‘ponabadati se’. Ali nemoj zaboraviti da sam ja u dvoranu došao s ulice, a ti iz školske klupe, pa se nemoj čuditi ako ti cigla doleti u glavu – objasnio je ‘Psihopat’.

Nekoliko se puta ogradio da je možda došlo i do krivog shvaćanja, ali bio je ozbiljan u namjeri da objasni ‘El Animalu’ neke stvari.

– Možda je ovo sve namještaljka i Petrakovo maslo, ali sve ćemo vidjeti, a srest ćemo se kad tad. Ja vidim ti živiš u Miamiju, treniraš kod Pedra Diaza, svaka čast. Ne znam što onda ne ideš kod Joea Rogana u podcast kad si tako popularan? Ja mislim ne da Joe Rogan nije čuo za tebe, nego je to sprdnja.

Dotaknuo se i osobe koju je nemoguće izbjeći kad je u pitanju Hrgović, a riječ je o njegovom rivalu Alenu ‘Savageu’ Babiću (31, 10-0).

– Prvi put sam iskreno čuo za tebe kad sam vidio da te Babić proziva, onda sam i to malo gledao i istraživao. Ti govoriš za Babića da je smiješan, da bi to za tebe bio easy money, što onda to ne odradiš? Ja ti dajem savjet kao netko tko je dugo u sportu, kad imaš nešto što prodaje karte, a ovaj će meč zasigurno prodati dosta karata na Balkanu kao što Babić kaže da se borite na stadionu, idi brate, izbij Babića. Ali znam da ti tako stvarno ne misliš, nego vidiš da će ti on biti problem i ne želiš ući u rizik, namazan si ti – objasnio je Vaso pa zaključio:

– Ti za Babića nešto kažeš, a posljednji ti je protivnik Emir Ahmatović iz ‘Njemačke’, Marko Radonjić Crna Gora i svi lošije rangirani od Babića. Sere mi se od vaših 15, 20-0 rankinga u boksu. Svi bildate skor i onda bi se prodali za velike pare što poštujem, ja da sam tako radio, napravio bi puno više. Fićo, brate, nemoj se zajebavat’, nemoj da se moramo tući. Dobar si momak, koji će ti to kurac.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li mu Hrgović odgovoriti, a Vaso je opasno krenuo s prozivanjima koja je i najavio na svom novom YouTube kanalu. Cijeli video možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Opet se javio Kinez Zhang: 'Ne razumijem zašto odbijaju Hrgovića, ja ću prihvatiti meč!'

Sljedeći članak

Babić otvorio dušu: 'Savage' ide na spavanje, Alen preuzima stvar

Preporučeno
Total
1
PODIJELI