Babić otvorio dušu: ‘Savage’ ide na spavanje, Alen preuzima stvar

Foto: FIGHTROOM

Prvi put u profesionalnoj karijeri Alen Babić (31, 10-0) je došao do šeste runde, a u jubilarnom desetom meču bio je u teškoj situaciji u drugoj rundi, no ipak se izvukao i na kraju nokautirao Francuza Davida Spilmonta (30, 11-8) koji je ušao u meč kao veliki autsajder. Nije izgledao kao ‘Savage’ kakvog poznajemo, a sad se ‘posuo pepelom’ i priznao da je – pogriješio.

– Od zadnjeg meča previše je bilo svega. Previše medija, bombastičnih naslova i mojih izgovora. Nakon razgovora s čovjekom koji me najviše naučio, vjerovao u mene kada nitko nije i u mnogim stvarima zamjenik mog oca kojeg nikad nije ni bilo, shvatio sam da me ego preuzeo. Zadnja tri meča ne prepoznajem sebe i imam konstantni pritisak u glavi da nešto moram – započeo je hrvatski boksač pa nastavio:

– Nekako, uskočio sam na brzi vlak i prestao uživati u svakodnevnom treningu, nešto što mi je nekad predstavljalo sve – živjeti i raditi ono što najviše volim, a to je trening. Najviše je patio moj boks kojeg znam puno puta više nego sto pokazujem zadnjih par mečeva. Treba biti velik i priznati pa eto, zajebo sam.

Priznao je pogrešku hrvatski boksač koji je dosad neporažen u teškoj kategoriji, a sad se odlučio na dugo očekivani korak u karijeri i prelazak u bridger kategoriju.

– Savage ide na spavanje, Alen preuzima. Nadam se mirnom snu napokon – zaključio je Alen Babić.

Prošli članak

[VIDEO] Vaso Bakočević žestoko 'opleo' po Hrgoviću: 'Zašto čačkaš osinjak? Nemoj da se moramo tući'

Sljedeći članak

Moguć revanš iz Rija: Hrga čeka odgovor Tonyja Yoke, IBF mu je poslao ponudu!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI