Moguć revanš iz Rija: Hrga čeka odgovor Tonyja Yoke, IBF mu je poslao ponudu!

Foto: Instagram

Joseph Parker (29, 30-2) odbio je meč protiv Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 14-0) nedugo nakon što je to napravio Luis ‘King Kong’ Ortiz (42, 33-2) pa je tako najbolje rangirani hrvatski teškaš opet ostao bez protivnika. Javio mu se Kinez Zhang Zhilei (38, 23-0-1), ali to još nije u planu. Naime, IBF je poslao ponudu bivšem Hrgovićevom protivniku.

I to onome protiv kojega bi osveta bila slatka, a riječ je o Francuzu Tonyju Yoki (29, 11-0) s kojim se tri puta borio, a slavio jednom. Najbolniji je poraz bio onaj iz 2016. godine kad je Yoka pobijedio Hrgovića u polufinalu Olimpijskih igara, a zatim uzeo zlato.

Kako piše portal Boxing Scene, IBF je poslao Yoki pozivnicu za title eliminator meč protiv Hrgovića, a Francuz ima tri dana za razmisliti. U slučaju odbijenice, IBF će pokucati na vrata Joea Joycea (36, 13-0).

– Tony Yoka, čuo sam neka prozivanja nakon posljednjeg meča. Pismo od IBF-a ti stiže, potpiši ugovor, idemo se boriti, sad imaš priliku! Što ćeš učiniti? – poručio je Hrgović Francuzu.

Hrga je već dobio dosta odbijenica, a netko će kad-tad morati prihvatiti meč…

Prošli članak

Babić otvorio dušu: 'Savage' ide na spavanje, Alen preuzima stvar

Sljedeći članak

I ove godine očekuje nas veliki 'Golden Summer Camp': Vraća se Renzo Gracie, dolaze i nova velika imena!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI