I ove godine očekuje nas veliki ‘Golden Summer Camp’: Vraća se Renzo Gracie, dolaze i nova velika imena!

Foto: FIGHTROOM

Prošle su godine borci mogli učiti od velikih MMA imena poput Mirka Cro Copa Filipovića, Renza Gracieja i Augusta Frote, tu su bili i ljudi iz regionalne scene borilačkog sporta poput Dražena Forgača, Milivoja Bajića, Joška Sunare itd. od kojih su mladi borci na ‘Summer Campu’ u organizaciji Golden Managementa mogli mnogo naučiti, a moći će to napraviti i ove godine na novom izdanju velikog kampa.

Mirko Cro Cop Filipović i gradonačelnik Vodica Ante Cukrov

Podsjetimo, ‘Golden Summer Camp’ održao se u okruženju prekrasnog hotela Imperijal u Vodicama prije polufinala druge sezone FNC ‘Armagedona’, a na ovogodišnje izdanje je sve zainteresirane prozvao i sam Renzo Gracie. Neke borce iz samog kampa vidjeli smo na priredbi koju su predvodili Vaso Bakočević i Francisco ‘Croata’ Barrio.

Foto: FNC

Golden Management postoji tek nešto više od pola godine, a već zastupaju dosta boraca iz regije i cijelog svijeta. Tako su nedavno potpisali suradnju s Sayfullahom Hambahadovim koji je pobijedio jednog od najboljih hrvatskih kickboksača Tea Mikelića, zatim Lukom Sumićem koji trenutno trenira u Švedskoj, a kojeg smo imali prilike gledati u ringu Fight Nation Championshipa, dok Mikea ‘Kratosa’ Realija i ne treba previše spominjati nakon što je nokautirao Luku Ćurkovića na FNC 5 priredbi u Osijeku.

Foto: FNC

Osim novog ‘Golden Summer Campa’ na kojem će biti prisutna dva velika imena čiji identitet u ovom trenutku još ne smijemo otkriti, ovog nas ljeta u Šibeniku očekuju i dva velika eventa, a za više informacija možete zapratiti Golden Management na Instagramu.

Prošli članak

Moguć revanš iz Rija: Hrga čeka odgovor Tonyja Yoke, IBF mu je poslao ponudu!

Sljedeći članak

Yoka navodno potpisao meč s Hrgovićem pa poslao poruku: 'Znate me, nikad se nisam skrivao!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI