Yoka navodno potpisao meč s Hrgovićem pa poslao poruku: ‘Znate me, nikad se nisam skrivao!’

Foto: Instagram

Potvrđeno! Tony Yoka (29, 11-0) je službeno i napismeno prihvatio ponudu za borbu s Filipom Hrgovićem (29, 14-0) za IBF-ovog izazivača u teškoj kategoriji, slavodobitno su na društvenim mrežama napisali Hrgovićevi promotori braća Sauerland i tako najvjerojatnije završili traženje protivnika za idući meč ‘El Animala’.

Podsjetimo, Joseph Parker (29, 30-2) odbio je meč protiv Hrgovića nedugo nakon što je to učinio Luis ‘King Kong’ Ortiz (42, 33-2), spominjao se tu i Kinez Zhang Zhilei (38, 23-0-1), ali izgleda da je napokon stiglo rješenje.

I to kakvo. Riječ je o spomenutom Francuzu Tonyju Yoki s kojim se tri puta borio, a slavio jednom. Najbolniji je poraz bio onaj iz 2016. godine kad je Yoka pobijedio Hrgovića u polufinalu Olimpijskih igara, a zatim uzeo zlato.

– Protiv bilo koga, bilo kada i bilo gdje. Znate me, nikad se nisam skrivao – napisao je francuski boksač, ali nije naveo protiv kojeg protivnika pa se mnogi pitaju što će biti i s Charlesom Martinom (35, 28-3-1) s kojim je navodno već imao dogovoren meč.

Bilo kako bilo, fotografiju s Tonyjem Yokom i Filipom Hrgovićem uz poruku ‘odličan meč’ podijelio je Tyson Fury (33, 31-0-1) koji očito zna nešto više. Bit će to title eliminator meč kojim će pobjednik postati prvi izazivač trenutačnom prvaku po IBF verziji Ukrajincu Oleksandru Usyku (34, 19-0).

Prošli članak

I ove godine očekuje nas veliki 'Golden Summer Camp': Vraća se Renzo Gracie, dolaze i nova velika imena!

Sljedeći članak

Vaso nastavlja s 'paljbom' na kanalu: 'Panći, bit će meča! Ja sam tebi spas, vidimo se brzo!'

Preporučeno
Total
12
PODIJELI