Opet se javio Kinez Zhang: ‘Ne razumijem zašto odbijaju Hrgovića, ja ću prihvatiti meč!’

Foto: Instagram

Nakon što je Filip ‘El Animal’ Hrgović (29, 14-0) u trećoj rundi slavio protiv Emira Ahmatovića (34, 10-1) u prosincu prošle godine, odmah se krenulo pričati o novom protivniku. Prvospomenuti je bio onaj koji ga je prozvao, Kinez Zhang Zhilei (38, 23-0-1).

– Mi smo spremni na ‘Big Banga’ Zhanga i on mora biti spreman na ljutog hrvatskog ratnika. Ljudi s razlogom izbjegavaju Hrgovića i ne žele se boriti protiv njega – rekao je tad Hrgovićev promotor Sauerland.

A upravo bi se njemu opet mogli okrenuti promotori hrvatskog teškaša nakon što je dobio dvije odbijenice od jačih imena, Luisa ‘King Konga’ Ortiza (42, 33-2) i Josepha Parkera (29, 30-2).

– Ne razumijem zašto vrhunski teškaši odbijaju taj meč. Hrgović nije boogeyman. Već sam dao do znanja, ako moje ime iskoči, prihvatit ću taj meč – još jednom je istaknuo Kinez u razgovoru za The Boxing Scene.

Podsjetimo, ovaj je 42-godišnjak trenutno 28. teškaš svijeta prema BoxRecu, dok je Hrgović na 37. mjestu.

– Sve sam stariji svakog dana i rekao sam svojim promotorima da želim veliki pomak. Moj ultimativni cilj jeste postati svjetskim prvakom i ja trebam borbe koje će me staviti na put prema tome. Borit ću se s bilo kim. Želim veliku priliku i jedino što tražim jeste poštena kompenzacija. Spreman sam – zaključio je Zhang, a očito i zagolicao maštu Hrgovićevih promotora koji su se odmah javili na Twitteru:

– Poštovanje onome tko ga i zaslužuje. Idemo ‘Big Bang’.

Ako se ovaj meč dogovori, valja istaknuti da to neće biti razočarenje s obzirom na bivše Hrgine protivnike. Bio bi to najveći izazov u karijeri…

Prošli članak

Novo pojačanje u FNC-u: Potpisao polufinalist 'Armagedona' Aleksandar 'Mlata' Vukosavljević!

Sljedeći članak

[VIDEO] Vaso Bakočević žestoko 'opleo' po Hrgoviću: 'Zašto čačkaš osinjak? Nemoj da se moramo tući'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI