Novo pojačanje u FNC-u: Potpisao polufinalist ‘Armagedona’ Aleksandar ‘Mlata’ Vukosavljević!

Foto: FNC

Fight Nation Championship ne staje s novim akvizicijama! Pokazao je kakav je ratnik u polufinalu druge sezone ‘Armagedona’ te kako će se zaista boriti ‘do zadnje kapi’ krvi u kavezu, a Dražen Forgač je to znao nagraditi te je Aleksandar ‘Mlata’ Vukosavljević (28) potpisao ugovor s najbrže rastućom europskom organizacijom.

Foto: FNC

Podsjetimo, u Šibeniku je ‘Mlata’ izgubio sudačkim prekidom od kasnijeg osvajača kategorije do 84 kilograma Matije Bosančića iz srpskog Unity Fight Teama nakon što se nije predavao iako ga je Matija dobro ‘otvorio’ te je izgubio dosta krvi.

Foto: FNC

Nosi nadimak butcher, odnosno mesar, a u takvom izdanju pamtimo njegov izlazak na Tvrđavu sv. Mihovila. Zasigurno ima još dosta za pokazati, a kako nam je već nekoliko puta istaknuo borac iz MMA kluba Kosovska Mitrovica, vjeruje u sebe i zna ‘da će to biti jedna dobra priča’.

Foto: Marko Andrijašević

U kavezu ćemo ga, pretpostavljamo, vidjeti uskoro, nakon što se oporavi od ozljede ruke. No, ni to ga ne sprječava da svakodnevno trenira i sprema se za veliki povratak u Fight Nation Championship.

Prošli članak

Parkerov menadžer objasnio odbijanje Hrgovića: 'Honorar bi nam jedva bio dovoljan da odradimo pripreme'

Sljedeći članak

Opet se javio Kinez Zhang: 'Ne razumijem zašto odbijaju Hrgovića, ja ću prihvatiti meč!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI