Parkerov menadžer objasnio odbijanje Hrgovića: ‘Honorar bi nam jedva bio dovoljan da odradimo pripreme’

Foto: Instagram

Joseph Parker (29, 30-2) odbio je meč protiv Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 14-0) nedugo nakon što je to napravio Luis ‘King Kong’ Ortiz (42, 33-2) pa je tako najbolje rangirani hrvatski teškaš opet ostao bez protivnika.

Novozelandski boksač nije puno razmišljao te je sad njegov menadžer objasnio zašto je odlučio da se neće boriti protiv Hrge.

– Kod Hrgovića je problem financijske prirode. Kad smo mi gradili Parkera, izgradili smo mu fan bazu u Novom Zelandu. Uložili smo u njega, platili smo veliki novac da bismo organizirali borbu protiv Ruiza na Novom Zelandu. Ima li Hrgović igdje ikakvu bazu fanova? Izgradio je visoki ranking, no nema fanova tako da je novac koji možemo dobiti za meč protiv njega smiješan nekome poput Parkera – objasnio je za Sky Sports David Higgins pa nastavio:

– Također, ta borba je nekakav pozadinski eliminator, jer se moraju posložiti stvari oko svih ostalih pojaseva. Parker bi se u tom slučaju borio protiv Hrgovića za novac koji bi jedva pokrio cijenu njegovih treninga i priprema. Onda bi pobijedio i čekao minimalno godinu dana na svoju priliku – jasan je Parkerov menadžer.

Ima neke borbe na pameti, a kao što je objasnio, Hrgović nije bio ni u bližim fanovima.

– Revanš protiv Andyja Ruiza Jr. bi bio sjajan. Parker ga je pobijedio u izuzetno neizvjesnom meču održanom na Novom Zelandu. Da je meč bio u Americi, možda bi odluka otišla u drugom smjeru. Andy zbog toga želi revanš. Nama je ta borba zanimljiva jer on ima već svojevrsni kult svojih meksičko-američkih fanova. Isto tako, kad bi se držao taktike bi Parker vrlo lako pobijedio Deontaya Wildera. Dugo očekivani revanš protiv Dilliana Whytea nas isto zanima.

Prošli članak

Hrgovića odbio i Parker, a on se okomio na Babića: 'Borio bih se protiv njega ako pobjednik nosi sve!'

Sljedeći članak

Novo pojačanje u FNC-u: Potpisao polufinalist 'Armagedona' Aleksandar 'Mlata' Vukosavljević!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI