Hrgovića odbio i Parker, a on se okomio na Babića: ‘Borio bih se protiv njega ako pobjednik nosi sve!’

Foto: Instagram

Prvo ga je odbio Luis ‘King Kong’ Ortiz (42, 33-2) zbog ozljede šake, a nakon toga se IBF okrenuo i Josephu Parkeru (29, 30-2) kao idućem protivniku Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 14-0) u svojevrsnom title eliminator meču, ali i to se neće dogoditi.

– Nismo dobili razlog za njegovo odbijanje meča. Ranking je jednostavno postao sprdačina, a već smo jednom prolazili kroz njega. Ovdje nije razlog financijske prirode jer nas boksači odbijaju prije nego se o bilo čemu krene razgovarati. Odbijaju priliku postati svjetskim prvakom – rekao je jedan od Filipovih promotora Kalle Sauerland.

Nije to dobro primio hrvatski boksač koji bi se želio boriti protiv jačeg protivnika, a kako su stvari krenule, na kraju bi se moglo doći i do sad već pomalo zaboravljenog Kineza koji ga je prozvao, Zhileija Zhanga (38, 23-0-1).

– Ne mogu vjerovati što se događa. Ja nikad nisam odbio meč. Promotorima od početka govorim da me niti ne pitaju za protivnike, da ću se boriti protiv bilo koga. Ne razumijem, možda traže više novaca. Ovo nije neki ogroman novac, ali pobijediš li me ćeš se boriti za titulu i onda ćeš dobiti pet milijuna dolara. Ne volim izgovore da novac nije dobar. Bit će, ako me pobijediš – rekao je Hrgović.

Prozvao je i svog promotora da stavi ‘milijune na stol’ kako bi dobio boljeg protivnika, a onda se i dotaknuo nezaobilazne teme Alena ‘Savagea’ Babića (31, 10-0).

– Ne želim tom idiotu dozvoliti priliku da dođe do novca. Borio bih se protiv njega jedino pod uvjetom da pobjednik nosi sve. Hladno bih ga nokautirao unutar par rundi. On neće na meni zaraditi niti jedan dolar. Drugi scenarij je da ga prebijem na ulici, također besplatno. Ako je on spreman na borbu gdje bi pobjedniku pripalo sve, to mi je u redu – rekao je najbolje rangirani hrvatski teškaš.

Bilo kako bilo, bit će zanimljivo vidjeti kako će se stvari razvijati s Hrgovićem i nadati se da se opet neće dogoditi ‘slučaj Ahmatović’…

Prošli članak

Lewis želi meč protiv Stipe: 'Vjerujem da bi bio veliki autsajder, tako se mogu odužiti navijačima'

Sljedeći članak

Parkerov menadžer objasnio odbijanje Hrgovića: 'Honorar bi nam jedva bio dovoljan da odradimo pripreme'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI