[VIDEO] Pogledajte strašan nokaut koljenom kojim je Rumunj srušio legendarnog Mankowskog

Foto: KSW

Sinoć je na rasporedu bila KSW 78 priredba. Valeriu Mircea (29, 28-8-1) je ukrao pažnju sjajnim nokautom nad legendom poljske organizacije, Borysom Mankowskim (33, 22-11-1). Iako je Borys krenuo u karakteristični pritisak i volumen udaraca, nije uspio ugroziti Mirceu, već je krajem runde naletio na odlično leteće koljeno u glavu nakon kojeg ga je Rumunj ‘potvrdio’ na podu za veliku pobjedu. Treći je to poraz u nizu za Poljaka.

Mircei je ovo najveća pobjeda od dolaska u KSW, ali i jedna od najvećih u karijeri. U tri nastupa za KSW, slavio je u dva navrata. Također, ovo mu je druga pobjeda u nizu i već polako može gledati prema napadu na sam vrh. Iako je Mankowski već u silaznoj putanji, ova pobjeda će mu donijeti mnogo.

S druge strane, Mankowski je imao lijep niz koji je započet pobjedom nad Vasom Bakočevićem, a nastavio ga je pobjedama protiv Wrzoseka i Sowinskog. Nakon toga, on ne zna za pobjedu, a Poljaci će se morati dobro potruditi da svojoj zvijezdi nađu borca za povratak na pobjedničke staze.

Prošli članak

KSW 78: Slavili bivši protivnici hrvatskih boraca, Materla u glavnoj borbi slomio Groovea

Sljedeći članak

Rakić se vraća na proljeće! Otkrio je dva borca s kojima bi se htio boriti u povratničkom meču

Preporučeno
Total
1
PODIJELI