Rakić se vraća na proljeće! Otkrio je dva borca s kojima bi se htio boriti u povratničkom meču

Foto: FIGHTROOM

Prije nešto više od osam mjeseci je doživio novu tešku ozljedu u meču protiv Jana Blachowicza (39, 29-9-1), No, polako su ozljede prošlost za Aleksandra Rakića (30, 14-3) i on već gleda prema povratku borbama. Svoj povratak najavio je za travanj ili svibanj, a dva borca su na listi želja. Revanš protiv Blachowicza ili meč protiv Magomeda Ankalaeva (30, 17-1-1) su borbe koje bi ‘Rocket’ volio odraditi kad se vrati u kavez.

Ovo su realne opcije za srpskog borca, a pobjeda protiv nekog od tih boraca bi mu donijela priliku za napad na pojas. No, s druge strane, ostaje pitanje kad će se vratiti bivši prvak, Jiri Prochazka. On je zbog teške ozljede ramena napustio pojas, a osvojio ga je Jamahal Hill protiv Glovera Teixeire. Nekako je logično da taj pojas prvi napadne češki borac, a ako se u međuvremenu on ne oporavi, mogao bi Rakić biti jedna od opcija.

Sve u svemu, poluteška kategorija je ponovno uzbudljiva, a vjerujemo da nas čeka puno sjajnih uparivanja. Najbitnije je da Rakić zaliječi ozljede, a ako to uspije, vjerujemo da će biti jedan od najopasnijih u toj kategoriji. Bit će zanimljivo pratiti ovu diviziju.

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte strašan nokaut koljenom kojim je Rumunj srušio legendarnog Mankowskog

Sljedeći članak

[VIDEO] ONE FC podijelio Soldićev video: Pogledajte brzinu 'Robocopovih' ruku

Preporučeno
Total
7
PODIJELI