[VIDEO] Joksović i Lazić šampionski prije FNC-a 13, ‘zaiskrilo’ između ‘Croate’ i Bakočevića

Foto: FNC/YouTube/Screenshot

Jesam li očekivao ovakav interes? Možda ne u ovoj mjeri. Možda da smo imali i duplo veću dvoranu, definitivno bi ih prodali. Još nikad nije zabilježen ovakav interes za ulaznicama, hvala fanovima što su prepoznali FNC. Ovo će biti naš najveći event do sada, očekujem pravu sportsku atmosferu i jedva čekam subotu, započeo je čelni čovjek Fight Nation Championshipa Dražen Forgač na konferenciji za novinare ususret FNC 13 priredbi koja će se održati ove subote, 4. 11. u beogradskoj dvorani Pionir.

Karte su gotovo rasprodane, ostalo ih je još malo za tribinu te ih možete nabaviti OVDJE, a jedan od najvećih razloga zašto je dvorana ‘planula’ jest i najveći revanš u povijesti MMA-ja na Balkanu između Francisca ‘Croate’ Barrija (34, 11-3) i Vase ‘Psihopate’ Bakočevića (34, 43-23-1).

– Ovo će biti veća borba što se tiče gledanosti, organizacija je na drugačijem nivou, a borci su dodatno narasli kao imena i priča se dodatno razvila – rekao je Forgač.

Protiv Brazilca Lucasa Ananiasa (28, 15-5) borit će se najveći regionalni MMA potencijal Marko Bojković (22, 4-0) koji je kao i dosad imao što za reći prije meča.

– Što veći kaos, što veći pritisak to je bolje za mene. Zamjerili smo se jedan drugome, FNC mi je doveo protivnika o mjeri. Jedva čekam ući u kavez i pokazati svima da sam bolji od takvog borca. Planiram mu u kavezu uzeti sve, volju za daljnjim borbama, mislim da ću ga nokautirati u prvoj rundi – objasnio je Marko.

A vrhunac večeri bit će meč za titulu velter kategorije između prvaka Nikole Joksovića (29, 12-1) protiv Save Lazića (34, 11-6).

– Da mislim da nešto ne mogu pružiti u meču, ne bi ni došao. Mislim da smo Nikola i ja dužni publici pružiti dobar meč. Obojica ćemo prolaziti agoniju, ja ću se potruditi da to prođe on i obrnuto. Ja sam uvijek taj underdog, naviknuo sam se. Malo mi radi inat, ali to je valjda kompetitivni inat koji imamo svi mi. Najbitniji je kontinuitet. Mislim da ćemo pružiti kvalitetan meč i nadam se da će bolji pobijediti. Ja sam NK Maslačak, a on je NK Real Madrid kao da sam pekao bureke, a ne trenirao – rekao je Savo uz veliki respekt prema Nikoli, a na isti je način uzvratio Joksović:

– Ponosan sam, imao sam tri pobjede u FNC-u i osvojio pojas. Očekujem dobar meč, kao što je i Savo rekao – neka bolji pobijedi. Mene ne zanimaju snimanja, intervjui, idem težim putem. Da dajem intervjue vjerojatno bi bio i poznatiji, ali to me ne zanima. Savu poštujem kao borca, ali za sebe smatram da sam najbolji te ću to i dokazati. Mislim da je Savo u TOP 3 borca s kojima sam se borio, a je li najbolji, vidjet ćemo u subotu.

Nakon toga je na scenu stupio dvojac iz sunaslovne borbe večeri, a glasniji je bio – ‘Psihopat’.

– Panći vodi 1-0, pobijedio je kako je pobijedio, a vidjet ćemo hoće li biti 2-0 ili se sprema neka trilogija možda. Moja žena često kad čuje istinu nije joj dobro, ali kažem joj tako je – kako je. Sve što sam rekao za Panćija, iza toga stojim. Panći je najbolji borac s kojim sam se ikad borio, čast mi je da se borim s njim, on je Khabib ove generacije. Realno, nemam što s njim tražiti ovu subotu, ali vjerujem u Boga pa mi možda nešto

Krenula je tu međusobna razmjena riječi, a još više se sprema sutra kad će u fokusu biti samo spomenuti dvojac.

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte 'Fight Life' serijal ususret FNC 13 priredbi u Beogradu

Sljedeći članak

Alen Babić se javno ispričao Pijetraju: 'Zaj***o sam! Želim se vratiti kući'.

Preporučeno
Total
0
PODIJELI