Alen Babić se javno ispričao Pijetraju: ‘Zaj***o sam! Želim se vratiti kući’.

Foto: Podcast Inkubator/YouTube/Screenshot

Već je dosta prošlo od rastanka Alena Babića (32, 11-1) i Leonarda Pijetraja nakon kojeg je uslijedio i poraz od Lukasza Rozanskog (37, 15-0). Alen je izgubio meč života, a jedan od razloga je i taj što mu u kutu nije bio njegov boksački otac. Naravno, riječ je o legendarnom treneru kojega ‘Savage’, poput izgubljenog sina, moli da se vrati kući.

– Na ovoj slici sam bio na vrhu svijeta, par trenutaka nakon ove slike kreće kaos. Ispostavilo se da se sve otelo kontroli i da sam po ne znam koji put otišao u “crveno”. Sve mogu sam, najjači sam, nitko mi ne treba i slični osjećaji su postali moja hrana, moja baterija – neiscrpna baterija, ili barem sam tako mislio. Ali… ona poznata “what comes up must come down” jel!? – započeo je Babić pa je nastavio emotivan istup na Facebooku kojeg možete pogledati OVDJE.

-Moje dno se desilo u najgorem mogućem trenutku – u ringu pred borbu koja bi me lansirala u boksačku povijest pred očima cijele nacije. U najveću borbu života ušao sam s ljudima koji su iznevjerili moje puno povjerenje te su s osmijehom nestali iz mojeg života iste sekunde. Dok sam silazio iz ringa jedan čovjek mi je bio pred očima, moj mentor sa slike Leonard Pijetraj. Jbg. Zajebo sam. Hoću se vratiti kući – zaključio je popularni ‘Savage’.

Nakon poraza od Rozanskog u meču WBC-ov pojas prvaka u Bridgerweight kategoriji Alen nije odradio nijedan meč. Iako je, sudeći po objavama na Instagramu, Alen u treningu, za sada nema meča na vidiku. Očito je prioritet potencijalni povratak kod Pijetraja u dvoranu, a upravo njih dvojica su tim koji je bio neporažen u profesionalnom boksu.

Toplo sse nadamo da će njih dvojica ponovno udružiti snage te da će Savage pokazati od čega je satkan. Navikli smo na njegove mečeve u stilu Rockyja Balboe gdje bi on izlazio kao pobjednik. Predstava protiv Poljaka nije bila na toj razini, a vjerujemo da je odsustvo Lea razlog tome.

Prošli članak

[VIDEO] Joksović i Lazić šampionski prije FNC-a 13, 'zaiskrilo' između 'Croate' i Bakočevića

Sljedeći članak

[Video] Vaso i Croata 1 na 1! Psycho: 'Bježi gdje te noge nose' Barrio odgovorio: 'Uništit ću te..'!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI