[VIDEO] Fury podsjetio na prvi meč i došao kao ‘Undertaker’: ‘Gypsy King’ najteži ikad, ima 18 kg više od Wildera

Foto: YouTube/Screenshot

Nakon što su užarili atmosferu na konferenciji za novinare, gledali smo Tysona Furyja (32, 30-0-1) i Deontaya Wildera (35, 42-1-1) na službenom vaganju, a provokacija je opet bilo! U prvom se meču nakon strašne desnice Wildera Fury srušio na pod, ali se zatim digao ‘iz mrtvih’ poput jednog od najpoznatijih, ako ne i najpoznatijeg, kečera u povijesti ‘Undertakera’, a danas je s njegovim šeširom došao na vaganje.

U prvoj je borbi Britanac imao 116.3 kg, u drugom 123.8 kg, a u trećem će imati velikih 125.7kg! S druge strane, Wilder je na prvom meču imao 96.4 kg, u drugom 104.8 i u trećem je također najteži dosad s 107.95 kg.

Wilder je mišićaviji no u prošlim izdanjima, dok je ‘Gypsy King’ vidljivo teži. Ali, i dalje ‘lajaviji’.

– Pa pogledajte ga kakav je. Muda su mu se skupila, srce mu se trese. Uništit ću te, Tyson Fury je kralj borilačke igre. Ne mogu dočekati subotu navečer, uistinu ću ga ozbiljno ozlijediti i bit će neprepoznatljiv nakon borbe – okrenuo je ploču Fury za razliku od press konferencije, a Wilder mu je odgovorio:

– Dižem 160 kilograma u benchu i nebitno je koliko je on težak jer ga mogu podići na leđa. Pomlađen sam i obnovljen, a svijetu ću prikazati što mogu i iskupiti se. Ponovno će upoznati Deontaya Wildera.

Prema procjenama, borba bi se trebala održati oko pet sati ujutro po našem vremenu u nedjelju, 10. listopada, a cijelu snimku vaganja možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Velike promjene u Gloryju: Plazibat na drugog izazivača Adegbuyija, Ben Saddik protiv Verhoevena za pojas prvaka!

Sljedeći članak

Gotovo je! Fury nokautirao Wildera u 11. rundi i zapjevao za kraj!

Preporučeno
Total
4
PODIJELI