Gotovo je! Fury nokautirao Wildera u 11. rundi i zapjevao za kraj!

Foto: YouTube/Screenshot

Imao je svojih trenutaka Deontay Wilder (35, 42-2-1) kad je dva puta u četvrtoj rundi srušio Tysona Furyja (32, 31-0-1), ali ‘Gypsy King’ je i dalje – kralj! Obranio je Britanac WBC pojas teške kategorije nokautom u 11. rundi borbe. 

Ta je spomenuta četvrta runda bila neka prekretnica u kojoj se ‘probudio’ jer je Wilder sve više gubio snagu, a samo se dizao Fury i tri ga puta slao u nokdaun sve do 11. runde kad mu je konačno presudio.

Istina, bolje je izgledao Wilder na početku, ali završio je na podu u trećoj rundi i pridigao se kod brojanja do osam, a nakon toga u četvrtoj rundi dva puta Furyja slao na pod, čekao završnicu, ali to se nije dogodilo.

Potrošio se tad Wilder, Fury je išao u mnogo klinčeva kako bi još više izmorio Amerikanca, a oko desete runde smo bili sve bliže kraju meča, što zbog zadnje dvije runde, što zbog Furyjeve dominacije. A zadnje Wilderove trzajeve vidjeli smo u 11. rundi.

Wilder je završio na podu, ‘Gypsy King’ digao ruke, a iako je pokazao hrabrost i veliko srce, možda Wilder treba shvatiti da je Fury ipak dimenzija više. Nakon što nam je već otpjevao ‘American Pie’, ‘I Don’t Want to Miss a Thing’, sad smo čuli i ‘Walking in Memphis’, a ubacio je i Las Vegas u svoju verziju, a to možete pogledati OVDJE.

U zadnjih mjesec dana vidjeli smo dvije odlične teškaške borbe, a s obzirom na promjenu, tko zna što je sve pred nama…

Prošli članak

[VIDEO] Fury podsjetio na prvi meč i došao kao 'Undertaker': 'Gypsy King' najteži ikad, ima 18 kg više od Wildera

Sljedeći članak

'Gypsy King' pobjesnio je na Wildera: 'Ogorčeni gubitnik, on je idiot. Molit ću Boga za njega'

Preporučeno
Total
5
PODIJELI