Velike promjene u Gloryju: Plazibat na drugog izazivača Adegbuyija, Ben Saddik protiv Verhoevena za pojas prvaka!

Foto: Glory/Instagram

Nakon što je Antonio Plazibat (28, 19-4) nokautirao Tarika Khbabeza (29, 47-7-1) u drugoj rundi početkom rujna, trebao je popularni ‘Plazo’ nastaviti niz protiv bivšeg KSW borca i svojevremeno natjecatelja UFC-ova ‘The Ultimate Fightera’ Jamesa McSweeneyja (40, 46-7). No, nakon što je meč zbog ozljede otkazao Alistair Overeem (41, 10-4) koji je trebao napasti teškašku titulu protiv Rica Verhoevena (32, 58-10), došlo je do velikih rošada!

Tako će Antonio protiv Benjamina Adegbuyija (36, 35-6), valja istaknuti opasnijeg protivnika nego što je to trebao biti McSweeney. No, bilo kako bilo, i sam je Plazibat rekao da mora pobijediti najbolje želi li kad-tad konkurirati za napad na teškašku titulu, a Adegbuyi je svakako jedan od njih.

Foto: Glory/Instagram

O njegovoj kvaliteti dovoljno govori to što je prošle godine pobijedio Badra Harija (36, 106-17) nokautom u trećoj rundi, a dva je puta pobjeđivao i Jahfarra Wilnissa (33, 35-13). Adegbuyi je trenutno drugoplasirani izazivač teške kategorije i bio bi veliki ‘skalp’ za našeg borca.

Također, nova/stara uzdanica Gloryja Gokhan Saki (37, 81-16-1) vraća se u kickboxing protiv prvotno Plazibatovog protivnika McSweeneyja, a titulu će napasti Jamal Ben Saddik (30, 36-8). Priredba je i dalje na rasporedu 23. listopada, a očekuje nas velika borba za najboljeg hrvatskog kickboksača.

Prošli članak

Cormier komentirao 'nemogući pothvat' i pojas prvaka u tri kategorije: 'Mislilo se da će prvi pokušati Conor, ne Cejudo'

Sljedeći članak

[VIDEO] Fury podsjetio na prvi meč i došao kao 'Undertaker': 'Gypsy King' najteži ikad, ima 18 kg više od Wildera

Preporučeno
Total
8
PODIJELI