Cormier komentirao ‘nemogući pothvat’ i pojas prvaka u tri kategorije: ‘Mislilo se da će prvi pokušati Conor, ne Cejudo’

Foto: Instagram

Bivši prvak poluteške i teške kategorije, a današnji UFC-ov komentator i analitičar Daniel Cormier (42, 22-3-1) jedan je od nekolicine boraca koji se mogu pohvaliti da su držali titulu u dvije težinske kategorije. No, prvaka u tri kategorije UFC nije imao.

Sam Conor McGregor (33, 22-6) najavio je da će on biti taj ako mu UFC dopusti borbu protiv Kamarua Usmana (34, 19-1) u velteru, ali to je u ovom trenutku teško povjerovati. No, očito Conor nije bio jedini koji je pomislio da bi mogao biti trostruki prvak.

– Svi su mislili da će Conor biti prvi koji će pokušati biti prvak u tri različite kategorije. No, sada se čini da će prva osoba koja će to pokušati viti Henry Cejudo (34, 16-2) – rekao je Cormier u ESPN-ovoj emisiji.

A to je i najavio sam ‘Triple C’ koji je rekao da će svoj nadimak pretvoriti u ‘C4’ kad uzme titulu perolake kategorije. ‘Umirovljeni’ prvak muha i bantam kategorije u svoje titule ubraja i onu iz 2008. kad je bio zlatni na Olimpijskim igrama u Pekingu.

– Nisam Georges St. Pierre (40, 26-2-0) i odaberem najbolju opciju kao što je on odabrao Michaela Bispinga (42, 30-9) i nestanem. Želim se boriti protiv vjerojatno najvećeg borca u povijesti perolake kategorije Alexandera Volkanovskog (33, 23-1). Spreman sam zgrabiti priliku – ili ću ga pobijediti, ili ću dobiti batina – rekao je Cejudo.

Taj bi obračun bio sjajan za vidjeti ako ga UFC želi ugovoriti, ali pitanje je onda što će biti s izazivačima jer međusobni ogled imaju Max Holloway (29, 22-6) i Yair Rodriguez (29, 13-2-1), a i oni bi voljeli napasti pojas perolake kategorije.

Prošli članak

Sprema li se to zamjena za Overeema? Glory objavio da se vraća veliki Gokhan Saki!

Sljedeći članak

Velike promjene u Gloryju: Plazibat na drugog izazivača Adegbuyija, Ben Saddik protiv Verhoevena za pojas prvaka!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI