[VIDEO] Čepo objasnio prozivku: ‘Dva puta je otkazao meč! Prezime mu znači novac, razmijenit ću ga na sitno’

Foto: Marjan Radović

Prije mjesec dana je nokautirao Miloša Kostića (7-4) u prvoj rundi na priredbi ‘Oktagona, a sad je (napokon) dočekao i ‘treću sreću’ protiv Mateja Penaza (4-0). Vlasto ‘El Chapo’ Čepo (26, 7-1) bi 30. prosinca kao pobjednik slovačkog ‘Octagon Underground’ turnira trebao ući u kavez protiv pobjednika češkog izdanja turnira iako je borba već dva puta otkazivana.

Video možete pogledati OVDJE.

– Pobijedio sam turnir osmorice u Slovačkoj, a on je to napravio u Češkoj i trebali smo se boriti u superfinalu. Tad je već počeo pisati s***ja o meni po društvenim mrežama pa je onda dan prije meča otkazao borbu. Nakon toga sam krenuo dalje, a on me ponovno krenuo prozivati i ja sam opet prihvatio meč. Ali, onda je ponovno počeo pričati da neće skinuti kilograme i opet je odgodio meč. Nakon toga se vratio borbama i pobijedio pa me prozvao, zato sam ja tako reagirao nakon pobjede na FNC-ovom finalu ‘Armagedona’ – objasnio nam je Vlasto.

Spomenuti Penaz odličan je u stand upu te je dio Gloryjeva rostera u srednjoj kategoriji gdje ima tri pobjede i jedan poraz, dok u cijeloj kickboxing karijeri ima 23 pobjede, od čega 12 nokautom, i tri poraza.

Foto: Octagon/Instagram

– On je pravi sportaš, sve kod njega ide po planu, ali nema srce poput mene. I ja sam potpuno posvećen tom meču, ali tu će prevladati to ‘srce uličnog borca’. Ma, bit će mu malo dva oka za plakanje – zaključio nam je nasmijani Vlasto i tako pozdravio ‘Reptile’.

Njihov okršaj trebao bi biti na rasporedu 30. prosinca u praškoj O2 Areni na priredbi ‘Octagon 30’.

Prošli članak

Babić se ne želi boriti protiv Chisorinog sparing partnera: 'NE hvala, takve dajte Kocki'

Sljedeći članak

Ngannou se sjetio poraza od 'velikog Stipe Miočića': 'U jednoj večeri sam naučio više nego u protekle četiri godine'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI