Ngannou se sjetio poraza od ‘velikog Stipe Miočića’: ‘U jednoj večeri sam naučio više nego u protekle četiri godine’

Foto: YouTube/Screenshot

Prije tri i pol godine je tad s velikim hypeom u meč protiv tadašnjeg prvaka teške kategorije Stipe Miočića (39, 16-4) ušao današnji prvak teške kategorije Francis ‘Predator’ Ngannou (35, 16-3). I nakon pet rundi tad je morao priznati da je Stipe bio bolji.

Prisjetio se emotivni ‘Predator’ te večeri, uz lijepu poruku za Miočića. Podsjetimo, tad se pokušala stvoriti i isforsirati neka netrpeljivost, Dana White je od Ngannoua pokušao napraviti novu ‘zlatnu koku’, ali na kraju se pokazalo da Francis nije takav kakav se predstavljao.

Foto: YouTube/Screenshot

– Prije gotovo četiri godine ostao sam ‘kratak’ u bori za titulu protiv velikog Stipe Miočića, ali iako se te noći nije dogodio rasplet kakav sam želio, znao sam da nisam izgubio. Ne zato što nisam bio ni blizu po sudačkim karticama, nego zato što sam u jednoj noći naučio više nego u posljednje četiri godine u sportu – napisao je Ngannou na Instagramu.

Četiri brzinska nokauta i tri godine nakon toga je ‘Predator’ dobio priliku da ponovno napadne titulu te je u tome uspio.

– Nisam siguran da bih pobijedio u uzvratu da nije bilo tog poraza jer bih radio iste greške koje sam radio tri godine ranije. Kao što je rekao Nelson Mandela ‘Ja ne gubim. Ja pobjeđujem ili učim’.

Očito je ‘Predator’ mnogo toga naučio, a zna i kad mu slijedi prva obrana titule i to protiv Ciryla Ganea (31, 10-0). Bit će to 22. siječnja iduće godine na ‘UFC 270’ priredbi, a i dalje je pitanje što je sa Stipom Miočićem…

Prošli članak

[VIDEO] Čepo objasnio prozivku: 'Dva puta je otkazao meč! Prezime mu znači novac, razmijenit ću ga na sitno'

Sljedeći članak

Novi problemi za Jona Jonesa: Winkeljohn potvrdio - izbacili ga iz Gyma!

Preporučeno
Total
5
PODIJELI