Novi problemi za Jona Jonesa: Winkeljohn potvrdio – izbacili ga iz Gyma!

Foto: Instagram

Odugovlačenje u teškoj kategoriji pa ponovljeni problemi sa zakonom, a onda je na sve to stigla i najveća kazna. Bivši prvak poluteške kategorije Jon ‘Bones’ Jones (32, 26-1-1) od danas više nije dio JacksonWink Gyma u kojem je proveo najveći dio karijere!

Potvrdio je to njegov trener Mike Winkeljohn za MMA Hour i pojasnio kako se to dogodilo zbog nedavnog Jonesovog incidenta. Podsjetimo, terete ga za opiranje uhićenju i oštećivanje policijskog automobila, a tek treba imati saslušanje pred sudom.

Radi se o trenutnoj odluci i nije sigurno hoće li Jonesu ikad više biti dopušten dolazak u spomenutu dvoranu.

– Čak i ako se ne vrati u dvoranu, moje srce je u redu s tim. Znam da će on možda osvojiti titulu u teškoj kategoriji te sam si izbio nešto novca. Nebitno. Moje vrijednosti i načela trenutno nisu na tom mjestu. Želim postaviti presedan za ostale dečke u dvorani i ljude u cjelini. Gledajte, ja sam uvijek za oprost, ali moramo krenuti prema naprijed i popraviti stvari. Ja znam da on to može i optimističan sam po tom pitanju – objasnio je Jonesov sad već bivši trener pa nastavio o tome kako je ‘Bones’ sve primio:

– On je razočaran. Nadao se da možemo riješiti ovo razgovorom i sličnim stvarima, ali to smo radili u prošlosti. On ima je okružen s previše ljudi koji odobravaju sve njegove postupke i ne govore mu istinu. Možda će me mrziti zbog ovoga, ali morao sam mu reći istinu.

Ispred Jona Jonesa sad je još teže razdoblje, a pitanje je kako će se nositi sa situacijom. Spomenuo je da se više nikad neće odati alkoholu, a želi li nastaviti sa sportskom karijerom, pravo je vrijeme da pokaže karakter i ne vrati se starim navikama, već pronađe novu dvoranu i krene u totalni životni zaokret.

Prošli članak

Ngannou se sjetio poraza od 'velikog Stipe Miočića': 'U jednoj večeri sam naučio više nego u protekle četiri godine'

Sljedeći članak

Conor se opustio uz alkohol i marihuanu pa opet izvrijeđao Khabiba: 'Supruga mu je rođakinja. Kad umreš, slavit ću!'

Preporučeno
Total
15
PODIJELI