Conor se opustio uz alkohol i marihuanu pa opet izvrijeđao Khabiba: ‘Supruga mu je rođakinja. Kad umreš, slavit ću!’

Foto: Instagram

On je smrdljivi produkt incesta. Supruga mu je rođakinja, poručio je Conor McGregor (33, 22-6) očito i dalje rivalu Khabibu Nurmagomedovu (33, 29-0) s kojim je već bio na ratnoj nozi u opjevanom sukobu.

Svojevremeno je poručio i supruzi ‘dagestanskog orla’ da je ručnik te je objavio sliku s vjenčanja, a onda se koristio standardnom tweet then delete (op.a. tweetaj pa izbriši) taktikom, ali bilo je onih koji su uspjeli uhvatiti screenshot i tako zabilježiti što je Conor poručio.

O supruzi Patimat se i ne zna previše, osim da je išla s Khabibom u razred te da su iz istog sela. A nedugo prije toga objavio je i fotografije s ‘rehabilitacije’ iz Miamija od ozljede gdje uživa u marihuani i alkoholu te je moguće da je upravo to dodatno potaknulo spomenute objave. A prije toga je na Instagramu objasnio neke stvari.

– Bogatiji sam od cijelog rostera, k**ke! najbogatiji član UFC-a u povijesti – likovao je ‘Notorious’.

Odgovorio mu je i jedan od omraženijih ljudi među fanovima – Khabibov menadžer Ali Abdelaziz koji je stao u obranu bivšeg prvaka lake kategorije.

– Idemo ispočetka. Vrijeđati ljude na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nije nimalo zabavno. Sanjam da ću te susresti u javnosti – poručio mu je Abdelaziz, na što mu je Conor ubrzo odgovorio:

– Mrzim te, brate. Kad umreš, ja ću slaviti!

Jesu li to iz Conora progovarali opijati ili pak se McGregor vraća starim navikama, tek ćemo saznati…

Prošli članak

Novi problemi za Jona Jonesa: Winkeljohn potvrdio - izbacili ga iz Gyma!

Sljedeći članak

Wilder prokomentirao poraz od Furyja: 'Nadam se da sam dokazao kako sam kralj ovog sporta'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI