Wilder prokomentirao poraz od Furyja: ‘Nadam se da sam dokazao kako sam kralj ovog sporta’

Foto: Instagram

Dok je Tyson Fury (32, 31-0-1) rekao sve što je imao za reći kako prije, za vrijeme i nakon meča, onaj koji i nije mnogo govorio nakon poraza bio je Deontay Wilder (35, 42-2-1). No, američki se borac ipak oglasio na svom Instagram profilu.

– Kakva paklena noć! Prije svega bih se želio zahvaliti Bogu što mi je dozvolio da svijetu poklonim drugu stranu sebe, onu koja je vođena strašću i ustrajnošću. Htio bih zahvaliti svom timu i fanovima jer su ostali uz mene kroz ovaj dugi proces. Lagao bih kad bih rekao da nisam razočaran ishodom, ali nakon što se osvrnem na svoj put, vidim da je ono što je Bog htio da osjetim svakako veće i sjajnije od onoga što sam ja očekivao da će se dogoditi. Nismo došli do pobjede, ali mudar čovjek je jednom rekao da su pobjede u lekcijama koje se dobiju. Nekad moraš izgubiti da bi zapravo dobio – započeo je ‘Bronze bomber’.

Podsjetimo, Fury je obranio WBC pojas teške kategorije nokautom u 11. rundi borbe, a nakon meča mu Wilder nije htio pružiti ruku, kao ni ‘zakopati ratnu sjekiru’.

– Iako sam želio pobjedu, još više sam uživao u tome što su fanovi pobijedili. Nadam se da sam dokazao kako sam pravi ratnik i kako sam kralj ovog sporta. Nadam se da smo dokazali da se, koliko god te pogađali raznim stvarima, i dalje možeš ustati i ponovno boriti za ono u što vjeruješ. Na kraju, htio bih čestitati Tysonu Furyju na pobjedi i na velikim povijesnim sjećanjima koja će potrajati zauvijek – pojasnio je.

Možda je ovo i pokušaj ublažavanja stvari nakon događanja u ringu poslije meča, ali tko zna. Sigurno je da Wilder neće biti u ringu sljedećih pola godine, a onda je pitanje što će biti s njim nakon dva poraza od Furyja.

Prošli članak

Conor se opustio uz alkohol i marihuanu pa opet izvrijeđao Khabiba: 'Supruga mu je rođakinja. Kad umreš, slavit ću!'

Sljedeći članak

[FOTO] Bojković i Čelić zajedno na treningu: Ahilej u gostima kod American Top Teama

Preporučeno
Total
1
PODIJELI