Babić se ne želi boriti protiv Chisorinog sparing partnera: ‘NE hvala, takve dajte Kocki’

Foto: Instagram

Alen ‘Savage’ Babić (30, 8-0) trebao je ući u ring protiv Lucasa Brownea (42, 29-3) 30. listopada u londonskoj O2 Areni, ali do toga neće doći pa je hrvatski boksač, odnosno njegovi promotori, u potrazi za novim protivnikom.

Zainteresiranih ima, a jedan od njih je i sparing partner Dereka Chisore (37, 32-11), George Fox (29, 4-0) koji izaziva ‘Savagea’ putem društvenih mreža, ali to i ne odgovara našem boksaču koji mu se na svemu zahvalio.

– Uz dužno poštovanje, Derek, tvoj dečko treba popiti još puno mlijeka i postati veći i bolji. On je 379. (op. a. prema Boxrecu) To bi bio masak. Svi vi koji ste rangirani ispod 300. mjesta trebali biste kontaktirati kockastog idiota. On bi vas sve prihvatio i dobro platio. Samo kontaktirajte tim ‘Animal’ i osigurajte svoje datume. Ja želim pravu borbu – rekao je Babić i tako se dotaknuo Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 13-0) koji je u posljednjem meču slavio protiv 229. teškaša svijeta, Crnogorca Marka Radonjića (31, 22-1).

Do Babićevog meča još je deset dana, a pitanje je tko želi pristati na short notice. Alen bi volio da to bude Dave Allen (29, 19-5-2) koji je 57. teškaš svijeta po Boxrecu.

– Nisam zadovoljan time, imam 15 dana do meča, a nemam protivnika. To je stvarno teška situacija, ali to je dio profesionalnog boksa. Ja sam na to bio spreman. Nije me nešto previše iznenadilo – zaključio je.

Prošli članak

'Savage' Babić ostao je bez protivnika: 'Prema svemu sudeći, Brown se neće boriti protiv mene'

Sljedeći članak

[VIDEO] Čepo objasnio prozivku: 'Dva puta je otkazao meč! Prezime mu znači novac, razmijenit ću ga na sitno'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI