‘Savage’ Babić ostao je bez protivnika: ‘Prema svemu sudeći, Brown se neće boriti protiv mene’

Foto: FIGHTROOM

Alen ‘Savage’ Babić (30, 8-0) trebao je ući u ring protiv Lucasa Brownea (42, 29-3) 30. listopada u londonskoj O2 Areni, ali izgleda da do toga neće doći.

– Gledajte, ne zna se sad hoće li biti taj protivnik. Neka su druga saznanja došla pa se sad preispituje njegovo mjesto u tom meču. To vam je mala ekskluziva, najvjerojatnije tražimo drugog protivnika. Nisam zadovoljan time, imam 15 dana do meča, a nemam protivnika. To je stvarno teška situacija, ali to je dio profesionalnog boksa. Ja sam na to bio spreman. Nije me nešto previše iznenadilo, ali izgleda da neće biti Lucas Browne preko puta – rekao je hrvatski boksač.

Riječ je o bivšem WBA regular prvaku koji u posljednja tri meča ima dva poraza, a prije godine se borio protiv Dilliana Whytea (33, 28-2) i izgubio. Trebao je ‘Savage’ imati najveći ispit u karijeri, ali to se, vrlo vjerojatno, neće dogoditi.

Sad će tražiti novog protivnika na Matchroomovoj priredbi u kojoj će naslovna borba biti između Britanca Dilliana Whytea i Šveđanina Otta Wallina (30, 14-1). Whyte će braniti WBC-ov prijelazni pojas u teškoj kategoriji, a na pripremama mu sparira Marko Milun.

– Odlični su i korisni sparinzi kod Dilliana Whytea, ali meni su uvijek najteži s Babićem. Pamte ga dobro svi ostali boksači u Whyteovom kampu, kažu da nema težih sparinga nego protiv The Savagea – zaključio je Milun za HBS.

A sad čekamo što će biti s Babićevim protivnikom…

Prošli članak

[EKSKLUZIVNO] Vaso Bakočević najavio revanš protiv Croate: 'Bit će to na finalu Armagedona!'

Sljedeći članak

Babić se ne želi boriti protiv Chisorinog sparing partnera: 'NE hvala, takve dajte Kocki'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI