Tri velike promjene na FNC 11 cardu: Erslanu i Bojkoviću novi protivnici, a Ishii se ozlijedio!

Foto: FNC

Ne ide uvijek sve po planu i nenadane se stvari događaju samo par dana prije priredbe. Došlo je do čak tri promjene na ‘FNC 11: Fight For Legacy‘ fight cardu, a imamo i novu glavnu borbu večeri.

Ivan Erslan (31, 12-2-1) trebao se boriti protiv Edersona Maceda (38, 11-7) u poluteškoj kategoriji, ali brazilski borac s engleskom putovnicom otkazao je u posljednji trenutak zbog frakture nožnog prsta. Brzom reakcijom FNC-a u rekordnom je vremenu pronađena zamjena, a riječ je o Brazilcu Dirleiju Broenstrupu (41, 17-10). Meč će se održati u catchweightu do 100 kg.

Foto: FNC

Tu problemima nije došao kraj jer se početkom tjedna razbolio belgijski Čečen Shamil Irisbiev (25, 4-1), a nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je kako se radi o upali pluća. Tako je Marko Bojković (21, 3-0) dobio novog protivnika, a riječ je o Brazilcu Mauru Paixaou (38, 10-6) kojeg smo upoznali na FNC 10 priredbi u Ljubuškom gdje je izgubio od Tariela ‘The Liona’ Abbasova (27, 7-0).

Foto: FNC

Najgora je vijest ozljeda koljena hrvatskog borca Satoshija Ishiija (36, 25-12-1) na jednom od posljednjih treninga. S utkanom japanskom upornošću dao je sve da se pokuša oporaviti za meč, ali nije uspio te će se borba održati na nekoj od nadolazećih FNC-ovih priredbi.

Prošli članak

Ngannou se obrušio na Danu Whitea: 'Napokon sam dobro plaćen, zašto si nesretan zbog toga?'

Sljedeći članak

Khamzat ima samo jednu želju, a to je bivši prvak: 'Želim Usmana, ali spreman sam za sve'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI