Stipe se javio nakon poraza: ‘Bio sam u nesvijesti, događa se. Navijači u Hrvatskoj, oprostite!

Iako smo navijali da Stipe Miočić (38, 20-4) i u drugom meču slavi protiv Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (32, 16-3), to se nije dogodilo. Kamerunsko-francuski borac ‘uspavao’ ga je desnim krošeom nakon minute druge runde i postao novi teškaški prvak UFC-a.

Nije se pojavio na konferenciji poslije meča jer je odmah morao na CT glave u bolnicu, a supruga Ryan Marie je fotografijom potvrdila da je dobro. A sad se javio i Miočić.

https://www.instagram.com/p/CNAmmR7JTVa/

– Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da taj pad nije bio moj najgraciozniji pad, ali bio sam u nesvijesti, pa se događa ha-ha. Mojim obiteljskim prijateljima i obožavateljima, posebno u Hrvatskoj i Clevelandu. Volim vas i žao mi je. Mrzim vas iznevjeriti. Mom timu, hvala. Znam da svaki gubitak osjećate jednako kao i ja – napisao je Stipe na početku objave pa nastavio:

– Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Gubici nisu zabavni, uvijek bole neko vrijeme, ali to je dio ovog posla. Ne možete ih sve pobijediti, a važno je shvatiti da je poraz dio sporta (i života) kao i pobjeda. Nemojte nikada zaboraviti da će vas Bog uvijek smjestiti tamo gdje biste trebali biti u tom trenutku. Ne možete se zadržati na onome što ste trebali učiniti bolje, ali na tome možete naučiti i poboljšati se i sljedeći se put vratiti još spremniji.

Priznao je sad već bivši prvak da nije poštovao taktiku i da je to jedan od razloga takvog nokauta.

Foto: YouTube/Screenshot

– Nažalost, odstupio sam od plana. Osjećao sam se sjajno kad sam ušao u drugu rundu, vidio sam da počinje ići po planu. Postajao je sve umorniji, a ja sam ga pokušao napasti. Nisam imao dobro držanje, on je vidio da se otvaram i učinio je ono što bi napravio bilo koji veliki borac. To je moja pogreška koju prihvaćam, neće se ponoviti. Na kraju, želio bih čestitati Ngannou i njegovom timu na velikoj pobjedi. Subota navečer bila je tvoja noć, uživaj u pobjedi! Za sada ću uživati ​​u propuštenom vremenu, provesti neko vrijeme sa svojom obitelji i dočekati našeg sina ovog ljeta. Bog vas blagoslovio – završio je Stipe.

Pitanje je što je sljedeće za Stipu jer prema stavovima UFC-a, to neće biti revanš za titulu. Sigurno će dobiti dužu medicinsku suspenziju, a za to će vrijeme moći razmisliti što želi.

Prošli članak

Velika najava finala 'FNC Armagedona': Kreće okršaj za ugovor u KSW-u, na rasporedu i četiri 'supermeča'!

Sljedeći članak

KSW otkrio veliki meč: Narkun dobio revanš protiv De Friesa!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI