KSW otkrio veliki meč: Narkun dobio revanš protiv De Friesa!

U studenom prošle godine Ivan Erslan (29, 9-1-1) je imao priliku osvojiti titulu poluteške kategorije u KSW-u protiv Tomasza Narkuna (31, 18-3), ali Poljak je ipak ostao prvak. A sad se ‘Giraffe’ vraća u kavez i to po titulu teške kategorije!

Kao što su to svojevremeno napravili Stipe Miočić (38, 20-4) i Daniel Cormier (42, 22-3-1) u UFC-u, sad će prvak poluteške kategorije KSW-a napasti teškašku titulu i to drugi put u karijeri. Prvi ga je put pobijedio Philip de Fries (34, 19-6-1) koji je i dalje teškaški prvak.

https://www.instagram.com/p/CNAw449ICnC/

Prvu su borbu imali u ožujku 2019. godine kad je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio upravo de Fries, a bit će ovo Narkunu prilika za uzvrat. Ovaj će se meč održati na ‘KSW 60’ priredbi 24. travnja u poljskom Lodzu.

Upravo je de Fries bio jedan od Stipinih protivnika na početku uspona prema vrhu, a tad ga je američko-hrvatski borac nokautirao nakon 43 sekunde prve runde. Još je tri borbe de Fries odradio u UFC-u, a 2018. godine stigao je u KSW i osvojio titulu protiv Karola Bedorfa (37, 15-5) i od tada ju obranio četiri puta, a ovom obranom može se izjednačiti upravo s protivnikom Narkunom koji je titulu poluteške kategorije obranio pet puta u nizu.

Prošli članak

Stipe se javio nakon poraza: 'Bio sam u nesvijesti, događa se. Navijači u Hrvatskoj, oprostite!

Sljedeći članak

Jones zatražio raskid s UFC-om! 'Šef me mrzi, uvrijeđen sam'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI