‘Savage’ otkrio ime sljedećeg protivnika! Radi se o sjajnom Belgijancu, a zna se i ulog u meču

Foto: Instagram

Alen ‘Savage’ Babić (29, 11-0) je putem Instagram profila otkrio ime sljedećeg protivnika. Izgleda da put u Englesku kod Tysona Furyja (34, 32-0-1) nije samo u svrhu pomaganja u njegovoj pripremi za meč s Derekom Chisorom (38, 33-12). Naime, tamo je išao da dogovori svoj sljedeći meč, a on je pred samom realizacijom. Borit će se protiv Riyada Merhyja (29, 31-1), koji je do sad samo jednom poražen u profesionalnoj karijeri.

– Pričao sam sa čitavim timom i svi smo na istoj strani! Unutra smo – napisao je Babić na Instagram storyju, objavivši i ime protivnika te njegov profesionalni omjer pobjeda i poraza.

Screenshot/ Instagram

Puno se kontroverzi izdogađalo oko njegovog sljedećeg meča. Trebao se boriti uskoro protiv Oscara Rivasa za WBC pojas u bridgerweight kategoriji, ali je na kraju zapelo u pregovorima. Navodno će se Rivas boriti protiv Lukasza Rozalskog, a ukoliko Babić pobjedi Merhyja, on će ići na pobjednika tog meča.

Nadamo se da će se stvari riješiti te da ćemo gledati ova dva okršaja. Naravno, Alen treba pobjedu, a tek onda neka razmišlja o napadu na pojas. Također, iskustvo koje će pokupiti u Furyjevom kampu će mu uvelike pomoći da se što bolje pripremi za ovaj meč te da unaprijedi svoje boksačke sposobnosti.

Prošli članak

Prozvali se Đani Barbir i Vlasto Čepo! Prvak poručio: 'Vidimo se onda u kavezu FNC-a!'

Sljedeći članak

Čepo odgovorio Đaniju: 'Kompletniji je, ali ima problem s psihom. Nisam smrad, u suprotnosti s njim'

Preporučeno
Total
7
PODIJELI