Čepo odgovorio Đaniju: ‘Kompletniji je, ali ima problem s psihom. Nisam smrad, u suprotnosti s njim’

Foto: FNC

Prvak srednje kategorije FNC-a Đani Barbir (25, 5-0) na Instagramu je jučer napisao kako čeka Vlastu Čepu (27, 9-2) u kavezu Fight Nation Championshipa nakon što ga je srpsko-slovački borac spomenuo kao mogućeg protivnika u ‘MMA Institut’ Podcastu. A sad se na društvenim mrežama oglasio i Vlasto te objasnio svoje gledište stvari.

– Od svih 40 mečeva u karijeri nisam nikog prozvao (a Đanija ne bih nikad kad sam ga smatrao prijateljem) niti sam imao taj stil, sve što sam dobio u ovom sportu je zahvaljujući stilu i načini borbe i što nisam smrad, u suprotnosti sa Đanijem, koji je u svojih pet profi mečeva isprozivao Soldića, Ilića, mene, Adesanyju, Pereiru i sve bi pobijedio itd. – započeo je Čepo.

Foto: Vlasto Čepo/Instagram

Vlasto ima dogovoreni meč na Malti protiv Antonija Zovaka (6-2), zatim ga čeka nastup u Oktagonu u 3. prosinca (op. a. dvanaesti mjesec) protiv Giannija Melilla (37, 14-7), a već ima i daljnje planove.

– Tužno je što na ovakav način želi dobiti hype preko drugih, a ne svojim radom i borbama. Možemo pogledati koliko je zanimljiv borac kad uđemo u njegov profil ili borbe na YouTubeu – ja znam da on i TATA misle da bi prošli lako kroz mene (ali “Đani neće lagan meč”). Pošto je tehnički potkovaniji i kompletniji borac od mene (ja sam realan i kažem kako je), ali ima veliki problem sa psihom i mislim da nema toliko srce, dok su sve pobjede išle uz njegovu igru i svi su išli u nazad – objasnio je Vlasto pa zaključio:

– Tad je VELIK – ni jednom ga nitko nije stisnuo, znam kako se ponaša kad ga netko pritisne i znam da bi mu ja pružio taj pritisak, u suprotnosti od mene koji sam preživjeo nokdaun, tukli su me dolje tri puta pet minuta i nisam se predavao, mogao bih još pričati, ali realno nećemo praviti promo bez veze.

Pozdravio je svoju vojsku ‘Čepo army’ i najavio povratak u Bratislavi u travnju (op. a. četvrti mjesec) iduće godine.

Prošli članak

'Savage' otkrio ime sljedećeg protivnika! Radi se o sjajnom Belgijancu, a zna se i ulog u meču

Sljedeći članak

Muka se isplatila: 'Croata' i Račić prošli vagu!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI