Prozvali se Đani Barbir i Vlasto Čepo! Prvak poručio: ‘Vidimo se onda u kavezu FNC-a!’

Foto: FNC

Nakon što je pobijedio Andija Vrtačića (27, 2-1) na FNC 7 priredbi u pulskoj Areni, prvak srednje kategorije FNC-a Đani Barbir (25, 5-0) čeka novog izazivača. A kako stvari stoje, izgleda da ga je našao. I to dobro poznato lice koje je već pobjeđivalo u kavezu Fight Nation Championshipa.

– Đani? Đani bi se mogao boriti sa mnom. On je moja kilaža i smatra se najboljim borcem na Balkanu, a ja se smatram jednim od najboljih – rekao je u podcastu ‘MMA Institut’ slovačko srpski borac Vlasto Čepo (27, 9-2).

Nismo dugo čekali na odgovor borca iz zagrebačkog American Top Teama koji ga je prozvao na društvenim mrežama. Spominjalo se da bi Nemanja ‘Koba’ Nikolić (8-0) mogao u kavez s Đanijem, ali to se, bar zasad, neće dogoditi.

– Koba traži lakši meč za početak, tako da ništa od njega. Vlasto Čepo, onda se vidimo početkom sljedeće godine na FNC-u, nadam se da ćeš se pojaviti – poručio je prvak srednje kategorije.

Podsjetimo, Vlasto ima dogovoreni meč na Malti protiv Antonija Zovaka (6-2), a u kavezu Fight Nation Championshipa pobjeđivao je u dva navrata – protiv Leona Krajačića (5-4) i Slobodana Đorđevića (4-4). Đani je očito zainteresiran, a sad se čeka odgovor Čepe. Bio bi to strašan meč.

Prošli članak

Plazibat 'bocnuo' Catinasa u razgovoru, a Raul odgovorio: 'Za pobjedu će me morati - ubiti!'

Sljedeći članak

'Savage' otkrio ime sljedećeg protivnika! Radi se o sjajnom Belgijancu, a zna se i ulog u meču

Preporučeno
Total
1
PODIJELI