Rakas dobro krenuo pa izgubio krajem prve runde

Nakon što je večer odlično krenula za regionalne borce pobjedom Francisca ‘Croate’ Barrija (31, 8-2), uslijedila su tri poraza. Aleksandar Rakas (30, 16-8) jako je dobro krenuo u meč i izgledalo je kao da bi mogao završiti meč, na kraju je izgubio prekidom u prvoj rundi od domaće uzdanice Michala Michalskog (31, 9-4).

Ušao je do kaveza uz legendarne ‘Wild boyse’ koji su obilježili karijeru Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića i dobro odradio prvu rundu. Dobro je hrvatski borac krenuo u prvu rundu, pogodio nekoliko odličnih krošea, poušao pogoditi i high kick, ali završilo je to u bloku. Krenuo je tad i Michalski te su gledatelji mogli uživati u otvorenoj prvoj rundi.

A onda je u zadnjoj minuti Rakas dobro pogodio Poljaka koji je izgledao uzdrmano, ali se odlično vratio i spretno srušio hrvatskog borca te ga uhvatio u ‘crucifix’ i udarao laktovima sve dok sudac nije prekinuo meč.

Prihvatio je Aleksandar ovu ‘short notice’ priliku i mogao doći do pobjede, ali ovaj je put s rukom u zraku izašao poljski borac.

Prošli članak

Jurišić izgubio u KSW debiju: Musaev ga napao nakon meča, nastao kaos!

Sljedeći članak

Torres je novi prvak! Nokautirao favoriziranog Parnassea u prvoj rundi!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI