Torres je novi prvak! Nokautirao favoriziranog Parnassea u prvoj rundi!

Glavna borba večeri na priredbi ‘KSW 58’ u Lodzu završila je na način na koji se malo tko nadao! I Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-4) bio je uvjeren da Daniel Torres (26, 12-4) nema šanse protiv dosad neporaženog prvaka perolake kategorije Saladhinea Parnassea (23, 14-1), ali Brazilac koji nastupa pod austrijskom zastavom sve je ostavio bez komentara!

Ukratko, Torres je čekao svoju priliku i dočekao je nakon nešto manje od dvije minute prve runde. Desni kroše je preletio iznad Parnasseove glave, ali nekako ga je laktom pogodio u ‘pravo mjesto’ i Saladhine je pao, a sudac je prekinuo meč!

Ni sam Torres nije mogao vjerovati te je skoro bez komentara bio nakon borbe, a dobili smo novog prvaka u KSW-ovoj perolakoj kategoriji! Podsjetimo, upravo je Torres na ‘KSW 51’ priredbi u Zagrebu slavio protiv našeg Pejića, a Filip je sad na putu prema vrhu. U nekoj idealnoj soluciji revanš bi svojevremeno bio borba za titulu, ali sigurno će se tu nešto pitati i Parnassea koji će možda dobiti revanš.

Bilo kako bilo, od četiri borca iz regije slavio je samo Francisco ‘Croata’ Barrio (31, 8-2) protiv Kopere, dok su debitanti Daniel Bažant (29, 4-2), Uroš Jurišić (28, 11-1) i Aleksandar Rakas (30, 16-8) izgubili na spomenutoj priredbi.

KSW 58 – rezultati

Daniel Torres def. Salahdine Parnasse – KO (R1, 1:48)
Szymon Kołecki def. Martin Zawada – jednoglasna odluka sudaca   
Michał Michalski def. Aleksandar Rakas – TKO (R1, 4:34)    
Shamil Musaev def. Uroš Jurišić – jednoglasna odluka sudaca 
Michał Andryszak def. Guto Inocente – submission, gušenje, (R2, 4:06)    
Paweł Polityło def. Dawid Martynik – jednoglasna odluka sudaca    
Robert Ruchała def. Daniel Bažant – submission, poluga na ruci, (R3, 3:37)    
Francisco Barrio def. Bartłomiej Kopera – jednoglasna odluka sudaca

Prošli članak

Rakas dobro krenuo pa izgubio krajem prve runde

Sljedeći članak

'Croata' nakon slavlja: 'Sanjao sam ovu pobjedu'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI