Jurišić izgubio u KSW debiju: Musaev ga napao nakon meča, nastao kaos!

Dugo se očekivao debi Uroša Jurišića u KSW-u (28, 11-1), a slovenski je borac prvi put u karijeri poražen. Jednoglasnom odlukom sudaca slavio je Shamil Musaev (27, 14-0), a sve je obilježio kaos nakon meča u koji su se uključili timovi jednog i drugog borca. No, krenimo redom.

Shamil Musaev bolje je ušao u meč i ubrzo završio u dominantnom položaju u parteru. Branio se Jurišić, a poneki je udarac prošao kroz blok. No, uspio je Uroš minutu i pol prije kraja ustati nakon čega je primio dva dobra middle kicka. Pokušao je napasti direktima i ‘spinning fistom’, ali zvono je označilo kraj runde.

Bolje je krenuo Slovenac u drugu rundu i osjetio da prolaze low kickovi te ih je pogodio nekoliko. No, primirio je sve Musaev, pa se Jurišić odlučio na udaračke tehnike. Nakon toga je, poput ‘Croate’, protivnika preselio leđima uz žicu, ali Musaev ga je uspio srušiti. Uspio se minutu prije kraja runde izvući Jurišić te opet pogodio par dobrih low kickova. Na kraju runde su ponovno završili u parteru, ali opet je zvono prekinulo akciju.

U trećoj rundi je s tri odlične kontre krenuo Musaev, odsjelo je to na Jurišićevoj bradi, ali nije ga uzdrmalo. Čekao je Slovenac priliku za dobar udarac, ali jedan mu je middle kick uhvatio Rus i srušio ga. Pogodio je Musaev i jedno teško koljeno u rebra, imao je Jurišić dosta problema krajem treće runde. No, uspio se Slovenac pridići uz žicu i na kraju srušiti Musaeva. U posljednjih je 20 sekundi krenuo u napad, ali bilo je to premalo vremena za nešto ozbiljnije.

Meč je otišao do sudačke odluke koji su se jednoglasno složili kako je pobjednik Shamil Musaev! ‘Zagužvalo’ je poslije meča, dogodile su se nesportske scene! Bilo je tu nekih provokacija između oba tima, a na kraju je Musaev došao do Jurišića, srušio ga i krenuo u rješavanje računa nakon meča!

Uključili su se svi u kavezu u razdvajanju, a nakon par minuta situacija je smirena. U sve se morao uključiti i jedan od vlasnika poljske organizacije Martin Lewandowski koji je uz par riječi prema predstavniku timova jednog i drugog borca sve završio po kratkom postupku.

Prošli članak

Hrabri Bažant izgubio: Nakon tri teške runde, Ruchala izvukao 'armbar'

Sljedeći članak

Rakas dobro krenuo pa izgubio krajem prve runde

Preporučeno
Total
0
PODIJELI