Radi se na borbi Hrgovića i Kineza Zhanga: ‘Ako je spreman na ljutog hrvatskog ratnika, to ćemo napraviti!’

Foto: Instagram

Nakon što je Filip ‘El Animal’ Hrgović (29, 14-0) u trećoj rundi slavio protiv Emira Ahmatovića (34, 10-1), odmah su Hrgovićevi promotori krenuli u dogovaranje novog ogleda. Već neko vrijeme tu su priče o Zhangu Zhileiju (38, 23-0-1), Kinezu koji je prozvao hrvatskog borca.

On je trenutno 27. teškaš svijeta po BoxRecu, a svakako bi bio najveći izazov za Hrgovića.

– Prošli smo kroz sve borce koji se nalaze u Top 10 i nitko nije htio prihvatiti Filipa. Nitko nije istupio i rekao kako to želi. Ako je Zhang spreman na taj meč i uistinu ga želi odraditi, onda ćemo to i napraviti – rekao je Hrgovićev promotor Nisse Sauerland.

Zhang je 12. na IBF-ovoj ljestvici pa bi to mogao biti i svojevrsni ‘eliminator’ meč, no situacija je u toj organizaciji dosta nejasna pa se ni u to ne treba previše uplitati kad oni to sami ne odluče.

– Mi smo spremni na ‘Big Banga’ Zhanga i on mora biti spreman na ljutog hrvatskog ratnika. Ljudi s razlogom izbjegavaju Hrgovića i ne žele se boriti protiv njega – jasan je Sauerland.

Spominjalo se kako Zhang želi odraditi taj meč u Kini, a Filip je rekao da mu to ne bi bio problem. Sad su na redu promotori…

Prošli članak

Bojković nezadovoljan nakon pobjede: 'Volim cijelu regiju! Hitno mi pronađite novog protivnika'

Sljedeći članak

Khabib o borbi za titulu lake kategorije: 'Šanse su 60-40 za Poiriera!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI