Bojković nezadovoljan nakon pobjede: ‘Volim cijelu regiju! Hitno mi pronađite novog protivnika’

Foto: Marko Andrijašević

Ovo je moja regija, ovu organizaciju trenutno volim najviše na svijetu i ovdje ću postati prvak, a jednog dana kada postanem svjetski prvak doći ću ovdje s pojasom da zajedno proslavimo – energično je rekao Marko Bojković (20, 2-0) nakon pobjede protiv Poljaka Dawida Galeckog (22,2-3).

Po mnogima najveći regionalni MMA potencijal na ‘FNC 4’ priredbi u osječkom Gradskom vrtu završio je meč u prvoj rundi i tako samo nastavio niz u profesionalnoj karijeri nakon što je prošle godine u finalu prve sezone ‘Armagedona’ pobijedio Patrika Čelića gušenjem u drugoj rundi. Propitkivalo se prije meča zašto Marko nije dobio boljeg protivnika, a oni koji mu trebaju stati na put svjesni su koliko je opasan iako mu je tek dvadeset godina i u tom je trenutku imao samo jednu pobjedu na profi razini.

Foto: Marko Andrijašević

Meč protiv njega odbijali su borci i s 10 pobjeda iza sebe jer su znali da bi im poraz protiv njega mogao biti velika mrlja na karijeri, a Marku pak, s druge strane, prilika za veliki rast. Imali su trener Ivan Đorđević ‘Icko’ i Marko na stolu ponude iz boljih organizacija, ali su se odlučili vratiti tamo gdje je sve počelo – u Fight Nation Championship.

– Moj trener i ja smo odabrali FNC jer smo ovdje vidjeli priliku da me svi iz regije zavole te da jednog dana kada budem u UFC-u punim tribine jer ne mogu to samo iz Srbije, a ja volim cijelu regiju – poslao je dobru poruku srpski borac.

Pred njim su zasigurno velike stvari, ali mnogo su puta isticali iz Ahilej borilačke akademije da će s ovim mladim borcem ‘korak po korak’ ići prema vrhu i da nema potrebe za preskakanjem stepenica. Naravno, Marko se s pravom nada UFC-u, ali i za to će doći vrijeme. A do onda ćemo u njegovim nastupima i dalje uživati u kavezu FNC-a, vjerojatno već na idućoj priredbi najbrže rastuće europske MMA organizacije, moguće u veljači iduće godine.

Foto: Marko Andrijašević

A sam Marko je istaknuo kako je nakon svega, ipak – nezadovoljan.

– Mnogo ljudi je ovu pobjedu vidjelo kao još jedan nevjerojatan nastup ‘Skull Crushera’. Međutim, ne i ja. Ostajem vrlo nezadovoljan ovim kratkim nastupom, iako sam napravio apsolutno sve što smo planirali i taktički osmislili, jer je sve bilo gotovo za manje od minute. Ostao sam dužan publici, ostao sam dužan FNC organizaciji, ostao sam dužan Icku koji me je opremio novim oružjem, a ja mrzim biti dužan i zato mi je**no najhitnije nađite novog protivnika, jer sam željan krvi i ratovanja – poručio je Marko.

Prošli članak

Tommy Fury otkazao meč Jakeu Paulu! Odmah ugovorili revanš s Tyronom Woodleyjem

Sljedeći članak

Radi se na borbi Hrgovića i Kineza Zhanga: 'Ako je spreman na ljutog hrvatskog ratnika, to ćemo napraviti!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI