Tommy Fury otkazao meč Jakeu Paulu! Odmah ugovorili revanš s Tyronom Woodleyjem

Foto: YouTube/Screenshot

Prvi meč između YouTubera Jakea Paula i bivšeg UFC-ova prvaka u velteru Tyrona Woodleyja bio je pomalo dosadnjikav, ali slavio je Paul. Obećao mu je revanš, pa dogovorio meč s Tommyjem Furyjem, polubratom mnogo poznatijeg teškaškog prvaka Tysona Furyja.

Trebao je to biti prvi veliki boksački izazov jer Fury ima sedam pobjeda bez poraza, ali on se ne može boriti zbog ozljede rebara. Navodno se pojavio i video u kojem Tyson baca medicinku na Tommyjev trbuh te mu tako moguće slomio rebra.

– Tommy Fury je najveća kujica u boksu. Povukao se iz borbe. Furyji su se povukli zbog medicinskih razloga. Tko zna što se je**no događa u tom kampu? Nisam mogao vjerovati kad sam čuo ove vijesti, niti dalje se ne čini stvarnim. Propustio je najveću zaradu u svom životu. Sada će gledati iz svog doma i platit će mi 60 dolara, umjesto da je bio plaćen u milijunima dolara. Ja sam se borio sa slomljenim nosom i bolestan. Ovo je boks. Službeno je – uplašio se – poručio je Paul pa nastavio o novom/starom protivniku:

– Dobre vijesti su da smo nazvali gospodina Tyrona Woodleyja i pitali ga želi li se boriti. On je pristao, a ja ću mu dati dodatnih 500 tisuća dolara ako me nokautira. Nisam ga nokautirao prvi put, ali vraćam se, ostvarit ću ludu pobjedu i nokaut za highlightse. Show se nastavlja.

Tako ćemo 18. prosinca ponovno gledati okršaj između Woodleyja i Paula, a nakon što je Tyron na prst tetovirao natpis ‘Volim Jakea Paula’ zbog poraza u prvom meču, sad ima priliku za revanš.

Prošli članak

Hrgović pobijedio pa rekao da je Babić retardiran, 'Savage' mu odgovorio: 'Krv će se proliti, tako će sve završiti'

Sljedeći članak

Bojković nezadovoljan nakon pobjede: 'Volim cijelu regiju! Hitno mi pronađite novog protivnika'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI